Στις περισσότερες ρομαντικές κομεντί, η μεγάλη απορία είναι αν οι δύο πρωταγωνιστές θα καταλήξουν μαζί. Στο Prodigies, τη νέα σειρά του Apple TV, αυτό έχει ήδη συμβεί. Και μάλιστα πριν από περισσότερα από είκοσι χρόνια.
Τι γίνεται, όμως, όταν έχεις βρει τον άνθρωπό σου από παιδί, έχετε μεγαλώσει μαζί και κάποια στιγμή αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν η ζωή που χτίσατε είναι πραγματικά αυτή που ήθελες;
Αυτή είναι η βάση της νέας σειράς με την Ayo Edebiri και τον Will Sharpe, για την οποία το Apple TV έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες και ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία πρεμιέρας: 10 Φεβρουαρίου 2027, λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.
Δύο παιδιά-θαύματα, μία σχέση ζωής και μια κρίση στα 30
Η Didi (Ayo Edebiri) και ο Ren (Will Sharpe) γνωρίστηκαν όταν ήταν μόλις εννέα ετών. Και οι δύο θεωρούνταν παιδιά-θαύματα, με εξαιρετικές ικανότητες και ένα μέλλον που όλοι περίμεναν να είναι εξίσου εντυπωσιακό.
Περισσότερα από είκοσι χρόνια αργότερα, βρίσκονται πλέον στην τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Είναι ακόμα μαζί, όμως η καθημερινότητά τους απέχει αρκετά από τις μεγάλες προσδοκίες που τους συνόδευαν στην παιδική ηλικία.
Σ’ αυτό το σημείο αρχίζουν οι δύσκολες ερωτήσεις. Έχουν αξιοποιήσει πραγματικά τις δυνατότητές τους; Πόσες από τις επιλογές τους ήταν συνειδητές και πόσες έγιναν επειδή ακολούθησαν απλώς τον δρόμο που είχαν ήδη χαράξει; Και κυρίως, εξακολουθούν να επιλέγουν ο ένας τον άλλον ή έχουν συνηθίσει τόσο πολύ να είναι μαζί, ώστε δεν μπορούν να φανταστούν κάτι διαφορετικό;
Η ρομαντική κομεντί που αρχίζει εκεί όπου οι άλλες τελειώνουν
Το παραδοσιακό σενάριο μιας ρομαντικής κομεντί θέλει τους ήρωες να συναντιούνται, να αντιμετωπίζουν εμπόδια και τελικά να επιλέγουν να είναι μαζί. Εδώ η ιστορία ξεκινά πολύ αργότερα, όταν η κοινή ζωή έχει ήδη τις δικές της συνήθειες, συμβιβασμούς και ίσως κάποια ανεκπλήρωτα όνειρα.
Βλέποντάς το μάλλον θα αναρωτηθούμε: Μπορείς να εξελιχθείς ως άνθρωπος χωρίς να απομακρυνθείς από εκείνον που σε γνώρισε πριν ακόμη ανακαλύψεις ποιος είσαι; Και τι συμβαίνει όταν η αγάπη παραμένει, αλλά οι άνθρωποι που κάποτε ερωτεύτηκαν δεν είναι πια ακριβώς οι ίδιοι;
Δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς θα διαχειριστεί η σειρά αυτές τις ιδέες. Ωστόσο, η βασική της υπόθεση υπόσχεται κάτι περισσότερο από μια συνηθισμένη τηλεοπτική ιστορία αγάπης.
Ayo Edebiri και Will Sharpe: Ένα δίδυμο που έχει ενδιαφέρον
Η Ayo Edebiri, που γνώρισε τεράστια αναγνώριση μέσα από το The Bear, αναλαμβάνει τον ρόλο της Didi, ενώ ο Will Sharpe, γνωστός μεταξύ άλλων από το The White Lotus, υποδύεται τον Ren.
Ο Sharpe είναι επίσης ο δημιουργός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, ενώ συμμετέχει και στην εκτελεστική παραγωγή, όπως και η Edebiri.
Το καστ περιλαμβάνει επίσης τους John Malkovich, Tobias Menzies, Yumi Asō, Maria Bakalova, Sophia Di Martino, Rina Sawayama, Reece Shearsmith, Meera Syal και Andrene Ward-Hammond.
Το Prodigies θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2027, με τα δύο πρώτα επεισόδια.
Η πρώτη σεζόν αποτελείται από επτά επεισόδια, με ένα νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα και το φινάλε προγραμματισμένο για τις 17 Μαρτίου 2027.
Προς το παρόν έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες της σειράς, δίνοντάς μας μια πρώτη εικόνα από τους δύο πρωταγωνιστές.
credits φωτογραφιών: Apple TV.
