Τα Καλύτερά μας χρόνια: Οι μεγάλες αλλαγές που θα βιώσουν οι ήρωες τη νέα σεζόν

Τα καλύτερά μας χρόνια

Με νέες ιστορίες και πολλές ανατροπές "Τα Καλύτερά μας χρόνια" την δεύτερη σεζόν.

Στο 7 Μέρες Tv και στην Έφη Θεοδωρίδου έδωσε συνέντευξη η σεναριογράφος της σειράς, Τα Καλύτερά μας Χρόνια Κατερίνα Μπέη, και μίλησε για τις αλλαγές που θα δούμε τη νέα σεζόν.

Έχετε πάρει το «οκέι» για τον δεύτερο κύκλο της σειράς τα «Καλύτερα μας χρόνια».

Έχουμε όντως την χαρά να πάμε για δεύτερη σεζόν και έχουμε πέσει με τα μούτρα στην δουλειά. Έπρεπε να ολοκληρωθούν τα φετινά επεισόδια για να συνεχίσουμε με τα πρώτα της νέας σεζόν, οπότε ουσιαστικά ασχολούμαστε με αυτό. Μέσα στον Ιούλιο αρχίζουν τα γυρίσματα, οπότε πρέπει να έχουμε γράψει επεισόδια για να είναι έτοιμα τον Σεπτέμβριο. Θα μπούνε καινούριες ιστορίες και θα έχουμε πολλούς γκεστ. Ξεκινάμε με την χρονική περίοδο που ακολουθεί τα γεγονότα της Κύπρου και την επιστροφή του Καραμανλή στην Ελλάδα. Είναι τα χρόνια της Μεταπολίτευσης και βλέπουμε όλη αυτήν την μικρή κοινωνία, τη γειτονιά, το πως αντιμετωπίζει το καινούριο που έρχεται΄ κάποιοι διστακτικά, κάποιοι με ενθουσιασμό, άλλοι απογοητεύονται, άλλοι χαίρονται.

Οι Αντωνόπουλοι θα συνεχίσουν να μένουν εκεί ή θα μετακομίσουν; Θα υπάρξει αυτή η μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους;

Θα υπάρξει η ιδέα της μετακόμισης αλλά δεν είμαστε σίγουροι αν θα υλοποιηθεί εντέλει. Γενικώς, οι ήρωες θα φλερτάρουν συνέχεια με μεγάλες αλλαγές. Και η Μαίρη θα θελήσει να μεταφέρει την μπουτίκ της στο Κολωνάκι και να μείνουν σε άλλο σπίτι. Αλλά διαπραγματευόμαστε ακόμα το τι θα κάνουμε.

Συνήθως, όταν η δουλειά σου πάει καλά, όπως συμβαίνει με τον Στέλιο, θέλεις να «αναβαθμιστείς», να πας σε μια καλύτερη γειτονιά.

Αυτό είναι το μόνιμο θέμα και στον δεύτερο κύκλο, το αν δηλαδή θα συνεχίσουν να είναι οι Αντωνόπουλοι που αγαπήσαμε ή θα αλλάξουν επίπεδο και θα πάνε σε άλλο σκαλί. Και ένα άλλη σημαντικό με το οποίο θα ασχοληθούμε θα είναι οι ισορροπίες του ζευγαριού που θα αλλάζουν συνέχεια και το ποιος τελικά είναι ο πιο επιτυχημένος στην οικογένεια. Πάνω που φαίνεται ότι είναι ο Στέλιος, βγαίνει μπροστά η Μαίρη και μετά ξανά ο Στέλιος.

Θα παραμείνουν τα περισσότερα πρόσωπα που έχουμε γνωρίσει και αγαπήσει;

Παραμένουν και θα μπουν και καινούρια. Θα επιστρέψει δριμύτερη και η Τζένη Θεωνά, η οποία υποδύεται τη Νανά, επίσης με πολλές ιστορίες και πολλές αλλαγές.

Πόσο αλλάζει η ζωή των παιδιών;

Τα πιτσιρίκια πάνε στο γυμνάσιο. Θα τα έχουμε για αρκετά επεισόδια αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει η αλλαγή, να τα μεγαλώσουμε και να τα αντικαταστήσουμε με εφήβους. Νομίζω ότι οφείλουμε πολλά στους μικρούς μας πρωταγωνιστές. Η ίδια σειρά με άλλα παιδιά θα ήταν κάτι διαφορετικό.