Στέλιος Καλαθάς: «Οι άνθρωποι δεν κάνουν πάντα αυτά που λένε… Με έχουν εκδικηθεί»

Στέλιος Καλαθάς

"Δεν θα μπω στη διαδικασία να κάτσω να περιμένω"

Για το θέμα της εκδίκησης και πώς αντιδρά, μίλησε ο Στέλιος Καλαθάς στο περιοδικό Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού.

Στην προσωπική σου ζωή πόσο χρόνο διαθέτεις και ποιες αλλαγές έχουν υπάρξει μετά από όλα αυτά που κάνεις;

Είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ, γιατί στην προσωπική μου ζωή δεν δίνω όσο χρόνο θα έπρεπε και όσο θα ήθελα, με έχει απορροφήσει όλο αυτό το κομμάτι. Έχω 6 ομάδες στην Αθήνα και 2 στη Θεσσαλονίκη, όπου πηγαίνω κάθε μήνα. Θα ήθελα να ζήσω περισσότερα πράγματα σε προσωπικό επίπεδο. Από την επόμενη χρόνια θέλω να δω περισσότερο εμένα και να μου αφιερώσω περισσότερο χρόνο, γιατί στο κομμάτι αυτό «έχασα την μπάλα». Αγαπάω αυτό που κάνω, είναι το προσωπικό μου συναίσθημα, το οξυγόνο μου.

Ποιο συναίσθημα δεν έχεις ζήσει στην προσωπική ζωή σου;

Το συναίσθημα της εκδίκησης δεν το έχω βιώσει, δεν εκδικούμαι. Αυτόματα κατεβαίνει ένα… ρόλο, όχι τιμωρίας, αλλά χάνεις την αξία που είχες μέσα μου κι αποχωρώ, φεύγω. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εκδικηθώ, ακόμα κι αν πονέσω πολύ.

Η εκδίκηση, όπως λέγεται, είναι ένα «πιάτο» που σερβίρεται κρύο, μετά από καιρό.

Βαριέμαι, δεν θα μπω στη διαδικασία να κάτσω να περιμένω, αν περάσει ο καιρός, εγώ θα είμαι αλλού.

Σε έχουν εκδικηθεί;

Με έχουν εκδικηθεί, αλλά όχι σε κάτι τραγικό, σε αντιμετωπίσιμα πράγματα, όχι σε κάτι ακραίο. Το να φτάνεις κάποιον στο σημείο να θέλει να σ’ εκδικηθεί έχεις μερίδιο ευθύνης, οπότε, είμαι προσεκτικός σ’ αυτό, στο να μη συμβεί. Είμαι πολύ προσεκτικός γενικά με τους ανθρώπους, γιατί βλέπω και ακούω πολλά… Οι άνθρωποι δεν κάνουν πάντα αυτά που λένε, οπότε δεν μπαίνω σε διαδικασία αντιπαράθεσης.

Νίκος Βερλέκης: «Το πιο μεγάλο ερωτικό ρίσκο ήταν…»