Σοκάρει παίκτρια του ελληνικού Voice! «Είχα φτάσει 47 κιλά! Έπεφτα κάτω σαν κοτόπουλο»

The Voice

«Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έφαγα σχεδόν τίποτα. Δεν έτρωγα καθόλου. Ήμουν κατακίτρινη, λιποθυμούσα»

Συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και την Κλάρα Ασημακοπούλου έδωσε η Ιουλία Καλλιμάνη, την οποία όλοι γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο The Voice. Η όμορφη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως έφτασε πολύ κοντά στη νευρική ανορεξία, αλλά και πως κατάφερε να επανέλθει.

«Δεν νόσησα, ευτυχώς, αλλά έφτασα πάρα πολύ κοντά. Έφτασα 47 κιλά, από 62, μέσα σε δύο μήνες, και το ύψος μου είναι 1μ.67. Για ένα ολόκληρο καλοκαίρι δεν έφαγα σχεδόν τίποτα. Δεν έτρωγα καθόλου. Έπεφτα κάτω σαν το κοτόπουλο. Μετά με γύρισε σε κρίσεις βουλιμίας. Έτρωγα ανεξέλεγκτα και προκαλούσα εμετό. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης, που δεν κράτησε πολύ, έπαθα γαστρίτιδα και οισοφαγική παλινδρόμηση. Επίσης σταμάτησε η περίοδός μου. Λιποθυμούσα, έπεφταν τα μαλλιά μου, ήμουν κατακίτρινη και η φερριτινή ήταν μηδενική.

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν άρχισα να ασχολούμαι με το τραγούδι, όλοι μου έλεγαν πως πρέπει να χάσω κιλά. Ξεκίνησα δίαιτα, αλλά γρήγορα με πήρε η μπάλα. Έτρωγα όλο και λιγότερο, μέχρι που σταμάτησα εντελώς. Η μητέρα μου με παρακαλούσε να πάμε σε έναν ειδικό, αλλά δεν ήθελα να αποδεχτώ ότι είχα πρόβλημα. Η όλη κατάσταση κράτησε περίπου ένα χρόνο. Άρχισα να γυμνάζομαι και να τρώω σιγά σιγά. Έπειτα από λίγο καιρό η όρεξή μου και η διατροφή μου αποκαταστάθηκαν, το ίδιο και τα κιλά μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως το έκανα αυτό στον εαυτό μου», είπε μεταξύ άλλων η Ιουλία Καλλιμάνη.

Η εμφάνιση της Ιουλίας Καλλιμάνη στην blind audition του Voice…

Ο Φώτης Σπύρος “καρφώνει” πασίγνωστο πρωταγωνιστή! «Είναι κακός! Δεν είναι αυτό που βλέπει ο κόσμος»