Σία Κοσιώνη: «Tα κατάφερα και, πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς ούτε και εγώ»

Σία Κοσιώνη

Το μήνυμα από την Σία Κοσιώνη που προκάλεσε ενθουσιασμό στα social media!

Μέσα από τα social media επέλεξε η Σία Κοσιώνη να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση το απόγευμα της Τετάρτης. Αφορμή στάθηκε η παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, για την οποία η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει κάθε λόγο και δικαίωμα να αισθάνεται υπερήφανη.

Ειδικότερα, η Σία Κοσιώνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα, παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, ήρθε η στιγμή να σας πω ότι τα κατάφερα! Πιστέψτε με, δεν μου το είχε κανείς. Και πρώτα από όλα δεν μου το είχα εγώ η ίδια. Κάπνιζα πολύ και από μικρή. Ακόμη και σήμερα οι φίλοι μου δυσκολεύονται να συνειδητοποιήσουν ότι η Σια δεν καπνίζει».

«Όμως, ναι, η Σια δεν καπνίζει πια και το οφείλει στον Κώστα της που πρώτος το κατάφερε δείχνοντάς μου τι θα πει αποφασιστικότητα και πείσμα, στην σπουδαία Παρασκευή Κατσαουνου, καθηγήτρια πνευμονολογίας στο ΕΚΠΑ που με την εμπειρία και την επιστημονική της κατάρτιση μας έδειξε τον τρόπο και φυσικά στον μικρό μου Δήμο που ήταν δίπλα μου και με υποστήριζε σε κάθε βήμα παρακολουθώντας τους στόχους μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sia Kossioni (@siakossioni)

«Ένα μήνυμα λοιπόν από μένα. Στους μικρούς: μαγκιά τελικά είναι να είσαι ελεύθερος. Στους μεγάλους: αν μπόρεσα εγώ, μπορούν όλοι. Ζήτα βοήθεια» καταλήγει η Σία Κοσιώνη στη δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Τετάρτη, η οποία και προκάλεσε ενθουσιασμό στους διαδικτυακούς της φίλους