Παντρεύονται Μακαλιάς – Ψυχράμη! Η αμηχανία του ηθοποιού στην εκπομπή

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης αποκάλυψαν πως παντρεύεται ο συνεργάτης τους στον αέρα της εκπομπής.

Μία έκπληξη έκαναν στον αέρα του «Στα καλά καθούμενα» οι παρουσιαστές Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης στον συνεργάτη τους Δημήτρη Μακαλιά. Αφού πρώτα έπαιξαν ένα βίντεο όπου ρωτούσαν τους περαστικούς αν γνωρίζουν πόσοι ήταν οι καλεσμένοι στο γάμο του Κουτρούλη, η Κατερίνα Καραβάτου αποφάσισε να διηγηθεί μια ιστορία αγάπης και να αποκαλύψει τον επερχόμενο γάμο του Δημήτρη Μακαλιά!

«Ήτανι ένας νεαρός ο οποίος ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος με μία κοπέλα, γνωρίστηκαν πριν από μερικά χρόνια και αποφάσισαν από την πρώτη στιγμή που είδε ο ένας τον άλλον ότι πρόκειται να ζήσουν για πάντα μαζί, το πρόβλημα είναι ότι εμείς είμαστε φίλοι τους και μαθαίνουμε ότι θα παντρευτούν, από αυτό!» είπε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας την αναγγελία του γάμου του Δημήτρη Μακαλιά με την τραγουδίστρια Αντιγόνη Ψυχράμη. 

«Δεν ντρέπεστε που το βρήκατε αυτό; Θα τρελαθώ! Ντροπή σας, γιατί δε το γράφετε εδώ;» είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς ο οποιός δεν μπόρεσε να κρύψει την αμηχανία του. Το ζευγάρι πάντως, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός, σκοπεύει να παντρευτεί πριν ξεκινήσει ξανά το «Στα καλά καθούμενα».

Η ώρα η καλή!

Δείτε εδώ όσες λεπτομέρειες μοιράστηκε στον αέρα: