Οργισμένος ο Σταύρος Νικολαΐδης: «Αυτές τις μέρες, όποιος ανεβάζει βιντεάκια διασκέδασης από μπαρ…»

Σταύρος Νικολαΐδης

"Μη σου πω ότι λίγο ζηλεύω την αναισθησία σου. Αν δεν έχεις όμως την ελάχιστη ευθιξία να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και θες να μας το διαφημίσεις κιόλας..."

Την αγανάκτησή του με όσους τις μέρες αυτές της εθνικής τραγωδίας αναρτούν στα social media φωτογραφίες και βίντεο που διασκεδάζουν, εξέφρασε ο Σταύρος Νικολαΐδης. Ο ηθοποιός έγραψε στον λογαριασμό του στο facebook: «Αυτές τις μέρες, όποιος ανεβάζει βιντεάκια διασκέδασης από μπαρ, συναυλίες κλπ. σβήνεται από τους φίλους μου. Μη με ρωτήστε γιατί».

Κάποιοι ενοχλήθηκαν από το παραπάνω post του ηθοποιού κι έτσι ο Σταύρος Ιωαννίδης επανήλθε γράφοντας: «Ας το κάνω, λοιπόν, πιο νιανιά, επειδή το μυαλό κάποιων μέχρι εκεί φτάνει. Ενοχλήθηκαν κάποιοι με την ανάρτηση μου για τα live βίντεο διασκέδασης κλπ, εξαπολύοντας μύδρους και κατηγορίες γεμάτα αυθαίρετα συμπεράσματα, προφανώς γεννημένα από τον τρόπο που σκέφτονται οι ίδιοι. Τα πράγματα αγαπητέ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕ ΦΙΛΕ είναι πιο απλά. Αυτές τις μέρες, ζούμε ίσως την μεγαλύτερη τραγωδία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας και όλοι την εβδομάδα βλέπω κόσμο γύρω μου που δεν έχουμε διάθεση ούτε να γελάσουμε. Φαντάζομαι τις εικόνες των παιδιών να φεύγουν με τον πιο φριχτό τρόπο που υπάρχει και δεν μπορώ ούτε να διανοηθώ τον πόνο των γονιών τους. Ολόκληρες οικογένειες σβήστηκαν από προσώπου γης. Κάποιοι άλλοι (πιο τυχεροί) δεν έχουν κρεβάτι να κοιμηθούν και δεύτερο ρούχο να φορέσουν. Αν μέσα σε όλα αυτά εσύ έχεις διάθεση να γλεντοκοπήσεις και να ανέβεις στις μπάρες, δικαίωμα σου. Ο καθείς, όπως έχει μεγαλώσει κι όπως νιώθει. Μη σου πω ότι λίγο ζηλεύω την αναισθησία σου. Αν δεν έχεις όμως την ελάχιστη ευθιξία να το κρατήσεις για τον εαυτό σου και θες να μας το διαφημίσεις κιόλας στον βωμό κάποιων likes, (γιατί για ποιον άλλο λόγο το κάνεις;) τότε όχι, δεν αξίζει να είσαι ούτε διαδικτυακός φίλος μου. Τα likes όμως αγαπητέ, τις περισσότερες φορές τα πατάμε από συνήθεια ή από υποχρέωση, χωρίς να νοιαζόμαστε πραγματικά για την χαρά του άλλου. Αυτή όμως είναι η επιτυχία του fb. Εκπληρώνει την ανάγκη του «τίποτα» που ξαφνικά επειδή μερικοί, ουσιαστικά άγνωστοι, του πατάνε like, νομίζει ότι γίνεται «κάποιος». Αυτά! Με πολύ αγάπη… ή και καθόλου»!

«Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου…»