Ο πρίγκιπας Τζορτζ έκλεισε τα έξι και ποζάρει με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας

Δύο φωτογραφίες δείχνουν πως ο 6χρονος πρίγκιπας «κληρονόμησε» την… αγάπη του μπαμπά του για το ποδόσφαιρο.

Οι νέες φωτογραφίες του Τζορτζ τραβήχτηκαν από τη μητέρα του, Κέιτ Μίντλετον και δόθηκαν στη δημοσιότητα από το παλάτι του Κένσινγκτον με αφορμή τα γενέθλιά του. Ο πρίγκιπας Τζορτζ, πρώτο παιδί του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και τρίτος στη σειρά διαδοχής για το βρετανικό θρόνο, γεννήθηκε στις 22 Ιουλίου του 2013.

Ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ με χαρά μοιράζονται νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Τζορτζ με αφορμή τα έκτα γενέθλιά του, είναι το μήνυμα που συνοδεύει τις τρεις νέες φωτογραφίες του Τζορτζ.

The Duke and Duchess of Cambridge are very pleased to share new photographs of Prince George to mark His Royal Highness’s sixth birthday

Προβολή εικόνας στο Twitter

 

These two photographs were taken recently in the gardens at Kensington Palace by The Duchess of Cambridge.

Thank you everyone for your lovely messages on Prince George’s Birthday!

Προβολή εικόνας στο TwitterΠροβολή εικόνας στο Twitter

Σε δυο από τις φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Τζορτζ ποζάρει χαμογελαστός, φορώντας τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Οι δυο φωτογραφίες, αυτές όπου ο πρίγκιπας Τζορτζ ποζάρει με τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας τραβήχτηκαν πριν από λίγο καιρό, μάλλον κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών, στους κήπους του Κένσινγκτον από την Κέιτ Μίντλεντον, που συνηθίζει να είναι εκείνη που φωτογραφίζει τα παιδιά της για τα… επίσημα πορτρέτα τους.

Φωτογραφία Reuters

Ο μικρός πρίγκιπας φαίνεται ότι λατρεύει το ποδόσφαιρο «συχνά τον βλέπουν στο παλάτι με μια μπάλα στα πόδια», σχολιάζει η Daily Mail και μάλλον αυτό το έχει κληρονομήσει από τον… μπαμπά του. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Αγγλίας και οπαδός της Άστον Βίλα. Πέρα απ’ αυτό όμως, ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι Άγγλος οπότε δεν υπήρχαν και πολλές πιθανότητες να… μην αγαπάει το ποδόσφαιρο!

Φωτογραφία Reuters

Η τρίτη φωτογραφία, όπου ο πρίγκιπας Τζορτζ φορά ένα πράσινο μπλουζάκι κι ένα σορτς.

Φωτογραφία Reuters

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η φωτογραφία αυτή του 6χρονου πρίγκιπα τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια διακοπών της οικογένειας του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον. Αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί το μέρος όπου ο δούκας και η δούκισσα του Κέμπριτζ πέρασαν τις διακοπές τους, η Daily Mail αναφέρει ότι βρέθηκαν μαζί με την οικογένεια Μίντλετον στο ιδιωτικό νησί Μιστίκ, στην Καραϊβική.

Πηγή: newsit.gr – Με πληροφορίες και από Daily Mail