Μπάγια Αντωνοπούλου: «Μιλάω για ακραίες συμπεριφορές που προσβάλλουν την προσωπικότητά μας»

Μπάγια Αντωνοπούλου

«Η κακή συμπεριφορά είναι αυτό που θα με αποτρέψει σε μια συνεργασία», λέει η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε συνέντευξη η Μπάγια Αντωνοπούλου, η οποία μίλησε για τη δημοσιογραφία, για τις ευκαιρίες που πήρε στη δουλειά, αλλά και για τις κακές συμπεριφορές.

Η δημοσιογραφία είναι η δουλειά που ονειρεύτηκες;

Είναι καλύτερη απ’ ότι ονειρεύτηκα. Όσες δυσκολίες και να έχει, για εμένα είναι το ωραιότερο επάγγελμα του κόσμου. Με γεμίζει και με κάνει να αισθάνομαι πως εξελίσσομαι, μαθαίνω κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό, γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους, αποκομίζω εμπειρίες. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ ότι επέλεξα λάθος δρόμος.

Οι άνθρωποι που συνάντησες στο δρόμο σου σε βοήθησαν ή προσπάθησαν να σε «καθυστερήσουν»;

Κάποιες φορές συνέβησαν και τα δύο ταυτόχρονα. Δεν θέλω να είμαι αχάριστη, στο δρόμο μου μέχρι σήμερα βρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα που μου έδωσαν ευκαιρίες. Όμως, τις ευκαιρίες αυτές τις διεκδίκησα, δούλεψα πολύ για να τις αποκτήσω, απέδειξα σε αυτούς τους ανθρώπους ότι αξίζω. Τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν το προσπαθήσεις. Ούτε στη δουλειά, ούτε στη ζωή.

Τι μπορεί να αποβεί μοιραίο για εσένα σε μια συνεργασία;

Η κακή συμπεριφορά είναι αυτό που θα με αποτρέψει σε μια συνεργασία. Δεν μιλάω φυσικά για την ένταση της στιγμής. Αυτό το έχω συνηθίσει και δεν με ενοχλεί. Μιλάω για ακραίες συμπεριφορές που προσβάλλουν την προσωπικότητά μας. Έχω μάθει να βάζω τα όριά μου και κάποια πράγματα για εμένα είναι αδιαπραγμάτευτα, όπως ο σεβασμός.