«Μου λείπει ο Νίκος Σεργιανόπουλος! Τον αγαπούσα πολύ, ήταν αξιολάτρευτος»

Νίκος Σεργιανόπουλος

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται…

Στον Νίκο Σεργιανόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά “Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη”, αναφέρθηκε η Φαίη Κοκκινοπούλου, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού.

Έχουμε πάρα πολύ καιρό να σε δούμε στην τηλεόραση.

Είχα αποσυρθεί οκτώ χρόνια από την τηλεόραση, έχω πολύ καιρό να δουλέψω εκεί. Έγραψα τα δύο βιβλία μου, μια συλλογή διηγημάτων, με τον τίτλο «Εξαπάτηση», κι ένα μυθιστόρημα, το «Μπούκου», αυτός ήταν ο λόγος που αποσύρθηκα, ήθελα να επικεντρωθώ σε αυτό. Δεν είμαι επαγγελματίας συγγραφέας, δεν ήξερα τι πρέπει να κάνω, πώς γράφεται ένα βιβλίο. Έκανα ολόκληρη μελέτη και άσκηση γι’ αυτό και είμαι περήφανη. Οι μικρές μου ιστορίες διαβάζονται και στο πόδι, η καθεμιά χωράει και σε μια χαρτοπετσέτα. Ήταν πολύ δύσκολο να γίνει αυτό, αλλά πέφτω με τα μούτρα σε ότι κάνω.

Μετά την επιτυχία που έκανε το τηλεοπτικό σίριαλ «Οι στάβλοι της Εριέττας Ζαϊμη» υπήρχαν πολλές προτάσεις για συνεργασία;

Αγαπούσα το Νίκο Σεργιανόπουλο, είχαμε μια καταπληκτική συνεργασία, μου λείπει, ήταν υπέροχος, είχε χιούμορ, ήταν αξιολάτρευτος. Μου έγιναν προτάσεις μετά το σίριαλ, αλλά «κλείστηκα», γιατί ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό, οι ρόλοι που μου πρότειναν έμοιαζαν. Μου αρέσει που μεγαλώνω, γιατί βγαίνουν καινούργιοι ρόλοι, με περισσότερο βάθος, πιο πολύπλοκοι χαρακτήρες κι αυτό σε κάνει να μη βαριέσαι ποτέ στη δουλειά αυτή.

Νίκος Σεργιανόπουλος

«Ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ήταν ο Νίκος Σεργιανόπουλος»