Μάρκος Σεφερλής: «Οι καλοθελητές φοβούνται να με δουν από κοντά»

Μάρκος Σεφερλής

"Στην Ελλάδα όποιος παράγει γίνεται στόχος και τον χτυπούν"

Ο Μάρκος Σεφερλής παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Secret και στη Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που έχει δεχθεί σχετικά με τα επαγγελματικά του.

«Ανεβάζω κάθε φορά τον πήχη. Αυτήν τη φορά ο κόσμος εντυπωσιάζεται από τα σκηνικά, από τα κοστούμια. Είναι περισσότερο σόου και παίζουμε σε διάφορα επίπεδα. Και αυτό εντυπωσιάζει τον κόσμο.

Ό,τι και αν βάλω στο μυαλό μου, μπορώ να το πραγματοποιήσω. Όταν είσαι υπάλληλος κάποιου άλλου, μπορείς να σκεφτείς κάτι και να μην υπάρχει η οικονομική δυνατότητα να γίνει. Εμένα δεν με νοιάζει το κόστος, αρκεί να περνά καλά ο κόσμος.»

Όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ενώ έχει δεχθεί πόλεμο από αρκετούς “καλοθελητές”, που περιμένουν την αποτυχία του. Ο ίδιος δεν πτοείται. Με δύναμη την αγάπη του κόσμου, προχωρά και κλείνει στόματα με τη δουλειά του.

«Άσε τους περιμένουν. Δεν θα τους λύσω την απορία. Ο κόσμος ξέρει το μυστικό της επιτυχίας μου. Εγώ απαντώ μέσω των εισιτηρίων που κόβω. Αυτοί δεν μπαίνουν καν στον κόπο να δουν γιατί συμβαίνει αυτό. Οι καλοθελητές, που λες και εσύ, κρίνουν και δεν τολμούν να έρθουν να με δουν, γιατί φοβούνται πως θα διαψευστούν. Στην Ελλάδα όποιος παράγει γίνεται στόχος. Θέλουν να χτυπήσουν αυτόν που παράγει. Εγώ προτιμώ να είμαι από αυτούς που παράγουν».