Κώστας Καρουσάκης: «Είναι δυνατόν ο Σπύρος Παπαδόπουλος να μη με έχει καλέσει ποτέ»;

Κώστας Καρουσάκης

"Έχω μια δισκογραφία θεόρατη, σουξέ, τραγούδια που παίζουν κάθε μέρα στα ραδιόφωνα, με αφιερώματα στο έργο μου, κι όμως η εκπομπή "Στην υγειά μας" δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μου".

Ο λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης για τρία χρόνια ανέβηκε έναν γολγοθά κλεισμένος στο σπίτι του, όπου και ανάρρωσε από σοβαρούς τραυματισμούς. Είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα ύστερα από φραστικό επεισόδιο για έναν σκύλο.

Σήμερα είναι έτοιμος να επιστρέψει δισκογραφικά και σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, κάνει μια ιδιαίτερη αναφορά μιλώντας στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν έχει καλέσει ως τώρα τον τραγουδιστή στην εκπομπή του και ο Κώστας Καρουσάκης εκφράζει τα παράπονά του:

«Είναι δυνατόν εκπομπές σαν του Σπύρου Παπαδόπουλου, που τιμάει το ελληνικό τραγούδι και τους δημιουργούς του, να μη με έχει καλέσει ποτέ; Έχω μια δισκογραφία θεόρατη, σουξέ, τραγούδια που παίζουν κάθε μέρα στα ραδιόφωνα, με αφιερώματα στο έργο μου, κι όμως η εκπομπή «Στην υγειά μας» δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μου. Δεν θα με δείτε συχνά στις τηλεοράσεις ούτε δίνω συνεντεύξεις, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα κάλεσμα παρεΐστικο, με φίλους και συναδέλφους να αναβιώσουμε βραδιές παλαιότερων δεκαετιών με θρυλικά τραγούδια που άφησαν εποχή».