Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Το Instagram κατέβασε φωτογραφία της λόγω… γυμνού!

Έξαλλη η ηθοποιός, ανέβασε ξανά τη φωτογραφία διαμαρτυρόμενη!

Στον αρχαιολογικό χώρο της Δήλου που φιλοξενεί φέτος για πρώτη φορά έκθεση σύγχρονης γλυπτικής τέχνης από τον Βρετανό καλλιτέχνη Antony Gormley, βρέθηκε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ. Η ηθοποιός θέλησε να αναρτήσει στο Instagram και κάποιες φωτογραφίες από την έκθεση. Μία συγκεκριμένη, όμως, το Instagram αποφάσισε να την κατεβάσει «επειδή δεν ακολουθεί τους κανόνες της κοινότητας για γυμνό ή πορνογραφία».

Η φωτογραφία απεικόνιζε το άγαλμα ενός γυμνού άνδρα και η ηθοποιός έγινε έξαλλη με την απόφαση του Instagram να την διαγράψει. Έτσι, η ηθοποιός την ανέβασε ξανά διαμαρτυρόμενη.

Για το διάστημα 2 Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου 2019, οι ανθρωπόμορφες γλυπτικές εγκαταστάσεις του Antony Gormley θα «επαναποικίσουν» το νησί της Δήλου μετά από χιλιάδες χρόνια, στο πλαίσιο της έκθεσης SIGHT. Οι 29 γλυπτές ανθρώπινες μορφές από σίδηρο φιλοδοξούν να «αποκαταστήσουν» την ανθρώπινη παρουσία και να δημιουργήσουν ένα φυσικό μονοπάτι που οδηγεί πίσω στη μυθολογία και την ανθρώπινη δραστηριότητα του παρελθόντος της Δήλου.