Zappit

Η συγκλονιστική στιγμή που βίωσε η Μαρία Πετεβή – «Έβαλα τα κλάματα με λυγμούς»

«Και ξαφνικά ακούω “Πηνελόπη” και ερχόταν κόσμος προς το μέρος μου κι εγώ ήμουν σε πανικό. Προσπαθούσα να καλύψω τα δάκρυά μου».

Η Μαρία Πετεβή, η τηλεοπτική “Πηνελόπη” από τις Άγριες Μέλισσες, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό “Τηλέραμα” και τον Βασίλη Ανδριτσάνο, όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σε ένα περιστατικό που συνέβη ενώ βρισκόταν στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά πως πολλοί θαυμαστές της “ξεφεύγουν” στα social media.

Τώρα που είστε πιο αναγνωρίσιμη, βλέπετε τον κόσμο να σας κοιτάζει αλλιώς;

Δεν έχω τέτοια ναρκισσιστικά στοιχεία ώστε να τρέφομαι από αυτό. Είναι πολύ ωραίο, αλλά μου φαίνεται ταυτόχρονα αστείο και με φέρνει πολλές φορές σε αμηχανία. Επίσης στερείσαι λίγο την ελευθερία σου. Όταν πέθανε η σκύλα μου, που την είχα σαν αδελφή μου, το έμαθα ενώ βρισκόμουν στο Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”, έτοιμη να παρακολουθήσω μια παράσταση. Έβαλα τα κλάματα με λυγμούς και ξαφνικά ακούω “Πηνελόπη” και ερχόταν κόσμος προς το μέρος μου κι εγώ ήμουν σε πανικό. Προσπαθούσα να καλύψω τα δάκρυά μου και εκείνη τη στιγμή δεν τους ήθελα κοντά μου. Έφυγα και μετά σκεφτόμουν πως θα έλεγαν ότι είμαι καμιά ψωνισμένη.

“Ξεφεύγουν” οι θαυμαστές σας στο ίντερνετ;

Συνέχεια ξεφεύγουν. Μου έρχονται κατά διαστήματα ερωτικά πράγματα και δεν έχω χειρότερο. Θεωρούν ότι σε ξέρουν και ότι για κάποιον τούς ανήκεις, ότι είσαι υποχρεωμένος να ανταποκρίνεσαι στα αιτήματά τους.

Με τις Άγριες Μέλισσες ζείτε το όνειρό σας;

Ζω το όνειρό μου από την άποψη ότι κατάφερα και με πήραν μέσα από ένα τόσο μεγάλο κάστινγκ. Είναι μια αρκετά όμορφη επιβεβαίωση για τον κόπο και τη δουλειά μου. Δεν είχα ποτέ τρέλα να γίνω διάσημη. Το όνειρό μου είναι να βιοπορίζομαι από αυτό το επάγγελμα, να κάνω δουλειές που έχουν να μου δώσουν κάτι και να εξελίσσομαι.