Η Μαριαγάπη Ξυπόλια εξηγεί γιατί «στο GNTM ήταν πιο σωστό να κερδίσει ο Αιμιλιάνο»

Μαριαγάπη Ξυπόλια

"Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Αιμιλιάνο, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ" παραδέχεται η Μαριαγάπη Ξυπόλια.

Τις σπουδές της στο fashion styling ολοκλήρωσε πριν από λίγο καιρό η 19χρονη Μαριαγάπη Ξυπολιά, που γνωρίσαμε μέσα από τον πρόσφατο κύκλο του GNTM. Το νεαρό μοντέλο μίλησε στο Secret και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για τις προτεραιότητες στην παρούσα φάση της ζωής της, αλλά και για το ειδύλλιό της με τον συμπαίκτη της στο διάσημο ριάλιτι, Αιμιλιάνο Μάρκου.

«Είμαστε πάρα πολύ καλά με τον Αιμιλιάνο, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ. Επειδή η σχέση μας ξεκίνησε μέσα στο παιχνίδι, δεν ξέραμε πώς θα είναι έξω», λέει με νόημα στο Secret η Μαριαγάπη και αποκαλύπτει τα πρώτα βήματα της σχέσης τους, που έγιναν μέσα στο παιχνίδι: «Η σχέση ξεκίνησε από μια φιλία, ακολούθησε το φλερτ και μετά ήρθε η σχέση».

Η ίδια ζει τον απόλυτο έρωτα και μάλιστα δεν διστάζει να το πει δημόσια: «Θαυμάζω τα πάντα στον Αιμιλιάνο. Κυρίως θαυμάζω την υπομονή του και τη σιγουριά που έχει για τον εαυτό του». Όσο για τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ετοιμάζονται για συγκατοίκηση, η Μαριαγάπη δίνει τη δική της απάντηση και ξεκαθαρίζει: «Δεν το έχουμε σκεφτεί ακόμα αυτό. Προς το παρόν, κοιτάμε τα επαγγελματικά μας. Είναι νωρίς για συγκατοίκηση».

Για τον νικητή του «GNTM», Ηρακλή Τσουζίνοφ, και το αν άξιζε τον «τίτλο», η Μαριαγάπη καταθέτει  τη δική της άποψη και βάζει στην «εξίσωση» τον σύντροφό της με μια δήλωση που θα συζητηθεί, καθώς υποστηρίζει: «Χαίρομαι που το πήρε ο Ηρακλής, αλλά, αν κρίνουμε τελείως αντικειμενικά στον χώρο του modeling, ο Αιμιλιάνο ήταν ο πιο σωστός για τη νίκη».