Γιάννης Κρητικός: «Με απέλυσαν από νυχτερινό μαγαζί γιατί δεν έκανα “κονσομασιόν”»!

Όλα όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του.

Συνέντευξη στην εφημερίδα “Αγορά” και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο παραχώρησε ο Γιάννης Κρητικός, ο οποίος αποκάλυψε πως τον έχουν απολύσει από νυχτερινό μαγαζί γιατί δεν δέχθηκε να κάνει “κονσομασιόν”.

Ισχύει ότι σε έχουν απολύσει από νυχτερινό μαγαζί επειδή δεν δέχθηκες να κατεβαίνεις στην σάλα και να χαιρετάς τους πελάτες;

Φυσικά ισχύει, αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Δεν μπορώ τις χαιρετούρες των καλλιτεχνών στα νυχτερινά μαγαζιά και δεν το λέω από σνομπισμό και τουπέ. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου και πιστεύω πως δεν είναι δουλειά του καλλιτέχνη να κάνει δημόσιες σχέσεις στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Κατά μία έννοια το μαγαζί ήθελε από εσένα να κάνεις «κονσομασιόν». Φαντάζομαι πάντως πως ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας που σε απέλυσε, σήμερα θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο με την επιτυχία σου…

Δυστυχώς ο άνθρωπος αυτός δεν είναι πια εν ζωή, αλλά εν πάση περιπτώσει συμφωνώ απόλυτα με τον χαρακτηρισμό «κονσομασιόν» κι αυτός ήταν ο λόγος που απολύθηκα. Δεν μπορώ να κατεβαίνω και να χαιρετώ όλο το μαγαζί, αν έρθει κάποιος φίλος μου ή κάποιος καλλιτέχνης μετά χαράς να τον υποδεχτώ.