Zappit

Δημήτρης Παπανώτας για Κατερίνα Ζαρίφη: “Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν…”

"Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν..."

Παρόλο που βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και απολαμβάνει τον καυτό ήλιο, ο Δημήτρης Παπανώτας, αποφάσισε σήμερα να παρακολουθήσει την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο Οpen «Καλοκαίρι #not».

Ο ίδιος, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία της παρουσιάστριας και σχολίασε πως τα στερεότυπα της τηλεόρασης καταρρίφθηκαν.

«Είχαμε μάθει στην τηλεόραση τρείς δεκαετίες τώρα, ότι ο παρουσιαστής, ε, άντρας είναι, μπορεί να έχει και λίγο κοιλίτσα. Αρκεί να τα λέει.

Δε χρειάζεται να είναι και μοντέλο… Αλλά η παρουσιάστρια, δεκαετίες τώρα ΠΆΝΤΑ wannabe Μενεγάκη. Με τις τέλειες αναλογίες, το τέλειο χαμόγελο, τα μινάκια της μάνας, την τσαχπινιά… την θηλυκότητα στο δεν πάει περαιτέρω… Κι ας μην είναι και ο Αϊνστάιν… Ε όλα αυτά last year όπως βλέπετε.

Τα στερεότυπα καταρρίφθηκαν. Ας αρχίσουν οι χοροί λοιπόν που λέει και ο Σαββόπουλος και τα φαγοπότια για τα θηλυκά της τηλεόρασης.

Τα αρσενικά, φόρμες, αθλητικά παπούτσια και γρήγορα στα γυμναστήρια να στρώσουμε μούσκουλο…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπανώτας.