Zappit

Αναστασία Παντούση: Η πρωταγωνίστρια της «Έξαψης» ξεφυλλίζει το άλμπουμ της ζωής της

Η ηθοποιός Αναστασία Παντούση με το αγγελικό πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην «Έξαψη» αποκαλύπτεται...

Η Αναστασία Παντούση γεννήθηκε στην Αθήνα το 1991. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε μουσικό σχολείο, ενώ σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές της ως νηπιαγωγός.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Από μικρή άλλωστε ήθελε να ντύνεται, να τραγουδά και να κάνει τους γύρω της να περνούν όμορφα. Ξεκίνησε σπουδές και οι πρώτες της δουλειές ήταν στο θέατρο σε παιδικές παραστάσεις.

Όπως αναφέρει στην On Time και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η Αναστασία Παντούση μεγάλωσε σε μία πολύ αγαπημένη οικογένεια και έχει ένα μικρότερο αδελφό που λατρεύει.

Τα παιδικά της χρόνια ήταν πολύχρωμα, γεμάτα αθωότητα, χαρά, ανεμελιά και πολλές όμορφες στιγμές.

Τα σαββατοκύριακα έφευγαν οικογενειακώς σε χειμερινές εξορμήσεις στο βουνό. Όλα της τα καλοκαίρια τα πέρασε στη Μηχανώνια της Θεσσαλονίκης στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού της.

Κρατάει τις καλύτερες αναμνήσεις από ατέλειωτα παιδικά παιχνίδια στις αλάνες και βόλτες με τους φίλους της στην παραλία. Αγαπημένο της φαγητό είναι το παστίτσιο της γιαγιάς της αλλά και τα μπριζολάκια που της έψηνε ο παππούς της στην αυλή.

Σαν παιδί θυμάται ότι ήταν ανήσυχο, γκρίνιαζε πολύ και έκανε τη ζωή των γονιών της δύσκολη.

Μεγαλώνοντας την ενέργεια της κατάλαβε ότι έπρεπε να την μετουσιώσει σε δημιουργία για αυτό και ακολούθησε τη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική.