Αίας Μανθόπουλος: Βγήκε η απόφαση του δικαστηρίου

Αίας Μανθόπουλος

Απορρίφθηκε η αγωγή που είχαν καταθέσει ενταντίον του η πρώην σύντροφός και ο γιος του.

Δικαστική δικαίωση για τον Αίαντα Μανθόπουλο από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών. Το δικαστήριο απέρριψε την αγωγή που είχαν καταθέσει εναντίον του η πρώην σύντροφός του Δέσποινα Παπαθανασίου και ο 17χρονος σήμερα γιος τους, για όσα είχαν λεχθεί σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha στις 28 Ιανουαρίου 2010.

[dfp_ads id=236982]

Στο ρεπορτάζ του Θάνου Μακρογαμβράκη στην εφημερίδα Espresso αναφέρεται πως η Δέσποινα Παπαθανασίου υποστήριξε πως στην επίμαχη εκπομπή διατυπώθηκαν ισχυρισμοί ψευδείς, εξυβριστικοί, συκοφαντικοί, δυσφημιστικοί και βλαπτικοί για την τιμή και την υπόληψή της. Οι συμμετέχοντες κατάφεραν με τα λεγόμενά τους μα την παρουσιάσουν ως σκληρή και άδικη, που δήθεν στερεί από τον Αίαντα Μανθόπουλο την επικοινωνία με το ανήλικο τότε τέκνο τους και πως το «δηλητηρίαζε» σε βάρος του.

Εκτός από τις χρηματικές αποζημιώσεις, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού και ο 17χρονος γιος του, αξίωναν χρηματική ποινή ύψους 3.000 ευρώ κάθε φορά που οι εναγόμενοι θα πρόσβαλαν στο μέλλον την προσωπικότητά τους, μέσω οποιουδήποτε τηλεοπτικού προγράμματος.

«Το δικαστήριο εκτίμησε ότι ο Αίαντας Μανθόπουλος δεν προέβη στη συγκεκριμένη περίπτωση σε προσβολή της προσωπικότητας τόσο της εναγούσης όσο και του γιου τους και ως εκ τούτου δεν είναι υπόχρεος καταβολής αποζημίωσης απέναντί τους», αναφέρει η δικηγόρος του Αίαντα Μανθόπουλου, Γιάννα Παναγοπούλου