TV Land: Πρεμιέρα απόψε για την ανατρεπτική κωμωδία της ΕΡΤ

Όταν όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή, τι συμβαίνει όταν αποφασίζεις να κοιτάξεις τα παρασκήνια; Η νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, TV Land, έρχεται απόψε, Σάββατο 10 Οκτωβρίου, και κάθε Σάββατο & Κυριακή, στις 20:00, σε σενάριο-πρωτότυπο concept Γιώργου Β. Φειδά, σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρέλλου και καλλιτεχνική διεύθυνση Φρόσως Ράλλη.

Πρόκειται για μια κωμωδία που προσφέρει μια απολαυστική ματιά στον κόσμο μιας τηλεοπτικής παραγωγής, όπου τίποτα δεν είναι τόσο οργανωμένο όσο δείχνει στην οθόνη και κάθε ημέρα γυρισμάτων εξελίσσεται σε μια νέα, απρόβλεπτη περιπέτεια.

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μια εταιρεία παραγωγής που παλεύει να κρατήσει στον αέρα την καθημερινή σαπουνόπερα «Απαγορευμένη Εδέμ», τη σειρά που εξασφαλίζει τη λειτουργία της εταιρείας και τις αμοιβές όλων. Όμως, τα πραγματικά… επεισόδια εκτυλίσσονται πίσω από τις κάμερες, καθώς λάθη, ερωτικά μπερδέματα, παρεξηγήσεις και απρόβλεπτες καταστάσεις αναστατώνουν την καθημερινότητα παραγωγής και συνεργείου, δημιουργώντας συνεχώς νέα εμπόδια στα γυρίσματα.

Θα καταφέρουν να βγάλουν επεισόδιο κι αυτήν την εβδομάδα; Θα μπορέσουν οι συντελεστές της σειράς να αφήσουν στην άκρη τις συγκρούσεις τους, να εκπληρώσουν τα δημιουργικά τους όνειρα και, ίσως, να κάνουν τη σειρά λίγο καλύτερη;

Και, τελικά, γιατί οι ζωές τους αρχίζουν να μοιάζουν όλο και περισσότερο με τη σαπουνόπερα που γυρίζουν;

Τι θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα

TV Land, Σάββατο 10/10 (20:00, ΕΡΤ1) – Επεισόδιο 1

H Αλίκη ξεκινά δουλειά στην R.E.M. Productions, όμως η εταιρεία βρίσκεται σε πανικό στην προσπάθεια να κλείσει το επεισόδιο νούμερο 1284 της «Απαγορευμένης Εδέμ».

Η πρωταγωνίστρια Νίνα Καρνέζη είναι σε κόντρα τόσο με τον σεναριογράφο για τις σκηνές όσο και με τη Μυρτώ, τη συνάδελφό της που υποδύεται την ερωμένη του τηλεοπτικού της συζύγου.

Η Μαριάνθη δέχεται πιέσεις από το κανάλι, ενώ της γίνεται ξεκάθαρο ότι αν χαθεί μία ακόμα προβολή, το κανάλι θα κόψει τη σειρά στον αέρα, οδηγώντας την R.E.M. σε αναπόφευκτη οικονομική καταστροφή.

Όταν ο Κωνσταντίνος, πρώην σύζυγος της Μαριάνθης και πρώην σκηνοθέτης της «Απαγορευμένη Εδέμ», κάνει αιφνιδιαστική επίσκεψη στο γύρισμα και η Αλίκη βάλει κατά λάθος στο γύρισμα ένα δημοσιογραφικό συνεργείο κουτσομπολίστικης εκπομπής που δεν έπρεπε με τίποτα να μπει, τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή…

TV Land, πρεμιέρα απόψε και κάθε Σαββατοκύριακο στις 20:00 στην ΕΡΤ1.

Related news