Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (Πέμπτη 28/5 στις 23:30) – Η Μελισσάνθη παίρνει την οριστική απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση της με τον Άγγελο, όταν αντιλαμβάνεται ότι η αποκάλυψη της αλήθειας μπορεί να πληγώσει ανεπανόρθωτα τον Απόστολο, όμως η ψυχική της φόρτιση την οδηγεί σε κατάρρευση και σοβαρό πυρετό.
Η Ασπασία, καθηλωμένη στο σπίτι μετά την αποβολή, έρχεται σε σκληρή σύγκρουση με τον Σταύρο, καθώς η απώλεια του παιδιού φέρνει στην επιφάνεια παλιά παράπονα και βαθιά ρήγματα στη σχέση τους.
Η Μαγδαληνή ανησυχεί όλο και περισσότερο για την εξαφάνιση του Οδυσσέα και, μην αντέχοντας άλλα ψέματα, συγκρούεται ανοιχτά με την οικογένειά του, απαιτώντας να μάθει την αλήθεια.
Η Πολυξένη αποφασίζει να επιστρέψει στη δουλειά παρά το βαρύ πένθος και την πίεση των δημοσιογράφων, όμως κατά τη διάρκεια της πρόβας καταρρέει συναισθηματικά, αδυνατώντας να συνεχίσει.
Η Ιουλία στηρίζει τη Μαριέττα που ετοιμάζεται να φύγει για την Αθήνα λόγω της σοβαρής κατάστασης της μητέρας της, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με επαγγελματικές εντάσεις του Φωκά που απειλούν να διαταράξουν την οικογενειακή ισορροπία.
