Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Μαγδαληνή βρίσκεται στη μέση μιας δύσκολης συζήτησης

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι, Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 23:00 – Επεισόδιο 74 – Η Ιουλία έρχεται αντιμέτωπη με την δολοφονία του Φωκά και προσπαθεί να σταθεί όρθια για τα παιδιά της μέσα σε ένα σπίτι βυθισμένο στο πένθος και την οργή.

Η Πολυξένη δοκιμάζεται επαγγελματικά και συναισθηματικά, καθώς οι εντάσεις στον χώρο της δουλειάς και οι αμφιβολίες για τις προσωπικές της επιλογές την κάνουν να νιώθει εκτεθειμένη και μόνη.

Η Ασπασία συγκρούεται ανοιχτά με τον Σταύρο για τον τρόπο που χειρίζονται τη Θεοδώρα, προσπαθώντας να προστατεύσει την κόρη της χωρίς να διαλύσει τις ήδη εύθραυστες οικογενειακές ισορροπίες.

Η Μαγδαληνή βρίσκεται στη μέση μιας δύσκολης συζήτησης για τη δουλειά της, καθώς οι αντιδράσεις του Οδυσσέα και οι υπόγειες εντάσεις φέρνουν στην επιφάνεια παλιές ανασφάλειες.

Η Μελισσάνθη αιφνιδιάζεται από μια απρόσμενη επίσκεψη που την αναγκάζει να αντιμετωπίσει καταστάσεις τις οποίες προσπαθούσε να κρατήσει σε απόσταση, την ώρα που οι ισορροπίες γύρω της αρχίζουν να δοκιμάζονται.

Related news