Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι: Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με τις εντάσεις μέσα στην οικογένεια

Το σπίτι δίπλα στο ποτάμι (Παρασκευή 12/6 στις 23:00) – Η Ασπασία έρχεται αντιμέτωπη με τις εντάσεις μέσα στην οικογένεια, καθώς η σχέση της με τη Θοδώρα δοκιμάζεται και μια προσπάθεια να περάσουν χρόνο όλοι μαζί φέρνει στην επιφάνεια φόβους και ανείπωτες σκέψεις.

Η Μελισσάνθη πιέζεται από εξελίξεις που αφορούν τόσο το Ίδρυμα όσο και την προσωπική της ζωή, ενώ μια δύσκολη συζήτηση την φέρνει αντιμέτωπη με συναισθήματα που προσπαθεί να κρατήσει υπό έλεγχο.

Η Πολυξένη βρίσκεται ανάμεσα σε επαγγελματικές απαιτήσεις και προσωπικές αμφιβολίες, καθώς η δημόσια αποτίμηση της δουλειάς της και μια φορτισμένη συζήτηση με κοντινό της πρόσωπο την κάνουν να νιώθει πιο εκτεθειμένη απ’ όσο θα ήθελε.

Η Μαγδαληνή έρχεται σε επαφή με μια πρόταση που αγγίζει την προσωπική και επαγγελματική της ταυτότητα, νιώθοντας ταυτόχρονα κολακευμένη και αμήχανη απέναντι σε όσα της ανοίγονται.

Η Ιουλία συγκρούεται ανοιχτά με τον Κολιοπάνο και επιστρέφει στο σπίτι πιο αποφασισμένη αλλά και πιο ανήσυχη, καθώς νέες σκέψεις για τον τρόπο που μπορεί να εξελιχθεί η υπόθεση του Φωκά αρχίζουν να διαμορφώνονται στο οικογενειακό περιβάλλον.

Related news