Porto Leone

Porto Leone: Η Βούλα αναγκάζεται να πει καινούργιο ψέμα στον Ορέστη

Porto Leone, Δευτέρα 22/12 (22:30, Alpha) – Ο κόσμος του Αντρέα καταρρέει όταν μαθαίνει ότι η Αγγελική δούλευε για τον πατέρα του, ενώ η Λένα παραδέχεται στον Χρόνη την αλήθεια για το παιδί της και του δίνει πίσω την βέρα.

Η Βούλα αναγκάζεται να πει καινούργιο ψέμα στον Ορέστη και ο Βούλγαρης έρχεται αντιμέτωπος µε µία μεγάλη βλάβη στο πλοίο του. Η Αλεξάνδρα φεύγει για ένα κρυφό ραντεβού µε κάποιον, που θα της αποκαλύψει κάτι που θα της φανεί ανέλπιστα χρήσιμο σε σχέση µε την Γαλήνη.

Η Γαλήνη εξηγεί στον Γιάμαρη τον φόβο της για την παρουσία της Αγγελικής στη ζωή του Γρηγόρη και εκείνος της δίνει τις αποδείξεις που του είχε ζητήσει για την σχέση αυτής της γυναίκας µε τον Στράτο.

Η νέα αποκάλυψη ότι η θεία του νεαρού μάρτυρα είναι άνθρωπος του Καπετανάκου ταράζει τη Γαλήνη. Ο Σπύρος προσπαθεί να την καθησυχάσει με τη διαβεβαίωση ότι θα είναι στο πλευρό της.

Στο μεταξύ, όμως ο βοηθός του Γιάμαρη κρυφακούει τη συνομιλία τους. Ακούει ότι ο Σπύρος και η Γαλήνη κανονίζουν συνάντηση κρυφά, στο σπίτι του Γιάμαρη. Ο Ορέστης σταματά το αυτοκίνητό του και ζητά από την Βούλα να του εξηγήσει γιατί του κράτησε μυστική τη διεύθυνσή της.

Αναρωτιέται γιατί η κοπέλα να ντρέπεται για το ότι δεν είναι πλούσια, για το ότι ζει σ’ ένα φτωχικό σπιτάκι αφού σπουδάζει κι εργάζεται φιλότιμα και τίμια για να βγάλει το ψωμί της.

Η πίστη του Ορέστη στην τιμιότητά της και την ηθική της πληγώνει βαθιά την κοπέλα, γιατί ξέρει ότι του κρύβει την αλήθεια…

Porto Leone, απόψε στις 22:30 στον Alpha.

Related news