Παραλία

Παραλία: Η Ιφιγένεια χάνει τον έλεγχο

Παραλία, απόψε στις 22:00 στην ΕΡΤ1.

Παραλία, Eπεισόδιο 133 – Η Μπέρτα αποχαιρετά τον Κώστα και τον Μανώλη και οδεύει προς την Χωροφυλακή για να εκπληρώσει τον αρχικό της στόχο απέναντι στον Γιόχαν. Εκεί όμως, ο Κολιτσιδάκης βρίσκεται σε κίνδυνο απέναντι στους δύο ύποπτους αστυνομικούς.

Ο Δημητρός είναι πληγωμένος από την συμπεριφορά του Διονύση. Η κατάσταση χειροτερεύει εκ νέου μεταξύ τους, κάνοντας τον Δημητρό, να εμπιστευτεί τα πάντα στην Μαρία, για να τελειώσουν δια παντός με το μαγικό δωμάτιο.

Ο Μανώλης βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και πίνει προσπαθώντας να ξεσπάσει. Ο Τόμι τον βρίσκει τυχαία στην παραλία και φτάνει ακόμη πιο κοντά στο να μάθει την αλήθεια για τον Λοΐζο.

Η Χριστίνα κάνει και πάλι προσπάθεια να προσεγγίσει την Μαρία, όμως εκείνη φέρεται παράξενα και απότομα απέναντι της, παρόλο που σκέφτεται την δεύτερη ευκαιρία.

Στην Χωροφυλακή, η Ιφιγένεια καλείται να αναγνωρίσει τον Γιόχαν. Βλέποντας τον, όμως, χάνει τον έλεγχο.

Related news