Zappit

Παγιδευμένοι: Ποιος αποκαλύπτει τη δολοφονία του Κοσμά;

Παγιδευμένοι, Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00 στον ΑΝΤ1.

Οι «Παγιδευμένοι«, η καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 που καθηλώνει τους τηλεθεατές συνεχίζεται και οι εξελίξεις που αναμένονται στα επόμενα επεισόδια είναι ραγδαίες. Ποιος αποκαλύπτει τη δολοφονία του Κοσμά και ποιος μαχαιρώνει τον Ανδρέα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Νιόβης Καραπιπέρη για το περιοδικό 7 Ημέρες TV, ο Άγγελος είναι αυτός που αποκαλύπτει τη δολοφονία του Κοσμά. Ο Δημήτρης δε μπορεί να πιστέψει το γεγονός ότι η Άννα όχι μόνο του έκρυψε το βίντεο που της έστειλε ο Άγγελος, αλλά προσπάθησε να κλείσει άδικα τον Αλέκο στη φυλακή.

Από την πλευρά της, η Άννα αδυνατεί να δεχτεί ότι ο Δημήτρης έδωσε το επίμαχο βίντεο στον Σταύρο, γνωρίζοντας τα εγκλήματα του Χατζή και ξέροντας ότι έτσι αθωώνει τον μεγαλύτερο εχθρό τους. Αυτή τη φορά ο καβγάς μεταξύ τους θα είναι μεγάλος.

Ο Άκης μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά ακολουθούν το σχέδιο του Νώντα, σηκώνουν τα χρήματα από την τράπεζα και φτάνουν στο προκαθορισμένο σημείο για να τα παραδώσουν. Πέφτουν σε μπλόκο αστυνομικών και η καταδίωξη που ξεκινά λήγει με τη σύλληψη και των πέντε, ενώ τα πράγματα γίνονται χειρότερα, όταν στο πορτμπαγκάζ εντοπίζεται ένα πτώμα καμένο σε βαθμό που δεν αναγνωρίζεται.

Λίγο αργότερα, ο Ανδρέας έχει μία πολύ δυσάρεστη συνάντηση με τον σύζυγο της Νατάσσας. Όταν αυτός έρχεται στο τμήμα για να δει την κόρη του, η Δανάη του αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας είναι ο μπαμπάς της κι εκείνος βγαίνει εκτός εαυτού. Την επόμενη μέρα, πηγαίνει να βρει τον Ανδρέα εκτός υπηρεσίας, τον απειλεί και καταφέρνει να τον τραυματίσει με ένα μαχαίρι…