Οι εξελίξεις σε «Μυστικά» και «Ζωή»

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Η Αμαλία, μη θέλοντας να κακοκαρδίσει τη Μελίτα, δέχεται να φιλοξενήσει τη Νταίζη στο σπίτι της. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα έχει συμβάλει και η ίδια στην αποφυλάκιση του Στέφανου. Ο Μπέλλος επισκέπτεται το Λευτέρη και του ζητάει να του παραδώσει τα διαμάντια. Τον απειλεί ότι αν δεν το κάνει, θα σκοτώσει τα πρόσωπα που αγαπάει. Ο Λευτέρης αποφασίζει να ενδώσει στον εκβιασμό. Ανακαλύπτει, όμως, ότι τα διαμάντια δεν βρίσκονται στη θέση τους. Καταλαβαίνει ότι έχουν κλαπεί και ενημερώνει τον Λουκά. Εκείνος του ζητάει να κερδίσει λίγο χρόνο, προκειμένου να προστατεύσει τους υπόλοιπους, χωρίς να προκαλέσει πανικό.

Ο Πέτρος περιεργάζεται τους πίνακες που έδωσε η Εριέττα στη Νταίζη και την ενημερώνει ότι είναι πλαστοί. Ο Λευτέρης ανακοινώνει στην Εριέττα ότι τα διαμάντια κλάπηκαν. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει να το πιστεύει.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο Αντύπας απειλεί το Φιλίππου ότι αν η Ξένια δεν συμμορφωθεί θα διακόψει την εκπομπή. Η Ξένια προτείνει να αναλάβει το κέτερινγκ Καλλιαφατίδη να την σπονσοράρει. Η Κάτια βλέπει την Έλενα και το Τζώρτζη να μιλάνε, η εικόνα από το ατύχημα γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρη.

Ο Στέφανος συναντά το Χάρη και ανακαλύπτει ότι αυτός και η Ελπίδα, έχουν τσακωθεί. Η Ελπίδα πηγαίνει στο Ναύπλιο.
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς