Ο Σασμός επιστρέφει απόψε με τη συγκλονιστική πρεμιέρα του Β΄ Κύκλου

Σασμός

Ο Μαθιός συλλαμβάνεται, η Βασιλική καταρρέει!

Ο Σασμός επιστρέφει και η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Μείνετε συντονισμένοι. Η συγκλονιστική συνέχεια από σήμερα και κάθε Δευτέρα έως Πέμπτη , στις 21:00,  στις οθόνες μας!

Σασμός, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00 – Επεισόδιο 01

Ο φόνος του Άγγελου τα ανατρέπει όλα και ο γάμος που όλοι περίμεναν, καταρρέει… Η σύλληψη του Μαθιού πέφτει σαν κεραυνός στην εκκλησία, όπου η Βασιλική περιμένει με το νυφικό της. Η Αργυρώ, ο Σταύρος κι ο μικρός Πετράκης έρχονται εσπευσμένα στο χωριό όπου βρίσκουν την Άσπα να θρηνεί τον Άγγελο. Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τη γη κάτω απ’ τα πόδια της μετά την απώλεια και του τελευταίου εγγονού της…

Ο Αντώνης ανακρίνει τον Μαθιό για τον φόνο του Άγγελου. Καθώς η Μαρίνα προσπαθεί να επιβεβαιώσει με τον Αντώνη την εμπλοκή του Μαθιού στο στυγερό έγκλημα, η Αργυρώ ακούει και πάλι το όνομα Σταματάκης δίπλα στη λέξη φονιάς. Η Καλλιόπη από την άλλη εξομολογείται στον Αστέρη ότι δεν το έκανε ο Μαθιός. Το μεγάλο μυστικό, όμως αυτή τη φορά, βρίσκεται στα χέρια του παπα Μιχάλη… Ο άνθρωπος που καλύπτει θα αλλάξει για πάντα τον Σασμό!