Να Μ’ Αγαπάς: Ο Θεόφιλος υπόσχεται να απαντήσει σκληρά στον Άγγελο

Να Μ’ Αγαπάς, Τρίτη 3/3 (20:00, Alpha) – Η Νικαίτη με την ανακάλυψη του απόρρητου εγγράφου, «δένει» τον Θεόφιλο σε μια σιωπηλή «συμμαχία», ενώ στο νέο σπίτι στήνονται μικρές και μεγάλες ίντριγκες.

Ο Θεόφιλος υπόσχεται να απαντήσει σκληρά στον Άγγελο, ο οποίος αρχίζει να αμφιβάλλει για την ειλικρίνεια της Ζωής. Η Ζωή προσπαθεί να προσεγγίσει τον Άγγελο, ενώ την ίδια στιγμή, η Εβίτα επιτίθεται και στους δυο μπροστά στον Γιώργο που της βάζει πάγο για την άθλια συμπεριφορά της.

Στο μεταξύ η Λουκία εξομολογείται στον Ορφέα, ότι δεν τον έχει ξεπεράσει και ήρθε ελπίζοντας σε επανασύνδεση.

Η οικογένεια Καλλιγά βρίσκεται σε μεγάλη ταραχή, καθώς η επίθεση της Εβίτας απέναντι στη μητέρα της και τον Άγγελο κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Η Σοφία δε χάνει ευκαιρία να θριαμβολογήσει, αλλά και να χώσει πιο βαθιά το μαχαίρι στην πληγή του Θεόφιλου, ο οποίος αποφασίζει να ολοκληρώσει τη διαδικασία του διαζυγίου το συντομότερο δυνατόν.

Αυτή η αναπάντεχη τροπή προβληματίζει ιδιαιτέρως τη Ζωή και ζητά απ’ τον Άγγελο να παραστεί κι εκείνος στην επικείμενη συνάντηση.

Να Μ’ Αγαπάς, απόψε στις 20:00 με διπλό επεισόδιο στον Alpha.

Related news