Τα “τρία μπαμπαδάκια” έρχονται απόψε, Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 στη σειρά Alpha «Μπαμπά, σ’ αγαπώ», με μπερδεμένα αισθηματικά ζητήματα και τη δίκη για την κηδεμονία του μικρού Στέλιου να πλησιάζει.
«Όσα βλέπει η πεθερά» – Ο Ηρακλής κι η Τζένη καλούν όλους τους φίλους στην καντίνα για να συνεννοηθούν για τις ένορκες καταθέσεις για το δικαστήριο με το οποίο ο Ηρακλής ελπίζει να πάρει πίσω τον Στέλιο. Όμως η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετικά ηλεκτρισμένη, καθώς ο Δημήτρης κι Ελένη μαλώνουν όταν εκείνος χαρακτηρίζει το φιλί τους αστείο και η Ελένη λέει ότι καλύτερα να μην ξαναγίνει ποτέ.
O Νίκος αποφεύγει τη Βιργινία που θέλει να μιλήσουν για το φιλί τους, μια και η ξαφνική έφοδος των γονιών του, κλονίζει την απόφαση του να χωρίσει με τη Στέλλα για να διεκδικήσει τη Βιργινία. O Πανούλης γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει ότι ο Ηρακλής κι η Τζένη δε θέλουν να καταθέσει στο δικαστήριο.
Παράλληλα, στο σπίτι του Νίκου, η Στέλλα ζει τα μαρτύρια του Ταντάλου με την «πεθερά» της την Ερατώ, που είναι αποφασισμένη να τεστάρει τη Στέλλα για να δει αν είναι καλή για το γιο της.
