Κάτω Παρτάλι: Η εγκυμοσύνη της Μυρτώς χαλάει τα σχέδια του Κωνσταντίνου!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τις εξελίξεις στη σειρά. Ποιο ήταν το πιο δύσκολο γύρισμα για εκείνον;

 Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στο 7 Μέρες TV και την Έφη Θεοδωρίδου για τον ρόλο του στο Κάτω Παρτάλι και το πότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει ο ρόλος του καθενός…

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο ρόλος του καθενός.

Αυτό που θέλουν οι περισσότεροι που διαμαρτύρονται όχι για έλλεψη πλοκής, είναι να μαθευτεί το μυστικό από το «Κάτω Παρτάλι» τώρα. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν το κάναμε ταινία. Σε ένα σίριαλ που – κατά ένα μεγάλο ποσοστό – θα πάει και του χρόνου, δε μπορείς να δώσεις όλες τις πληροφορίες κατευθείαν. Οι πληροφορίες θα δίνονται από το σεναριογράφο λίγες λίγες και σιγά σιγά. Ούτε εμείς ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει. Δε μας το λέει. Παίρνουμε τα επεισόδια και μαθαίνουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρουμε για το ρόλο και τίποτα παραπάνω.

Πόσο σύντομα θα μάθει ο Κωνσταντίνος ότι η Μυρτώ είναι έγκυος;

Σύντομα, και θα αιφνιδιαστεί πολύ γιατί του χαλάει τα σχέδια. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος θα αλλάξει αρκετά η συμπεριφορά του σε σχέση με το «Κάτω Παρτάλι».

Μέχρι στιγμής τον τριγυρίζουν συνέχεια οι γυναίκες. Θα έχουμε και άλλα τέτοια επεισόδια;

Εννοείς αν θα πηγαίνω με όλο το χωριό, όπως πήγα με τη Φώταινα σε ένα επεισόδιο; Αν θα υπάρχει και άλλη τσούλα του χωριού; Δε νομίζω. Θα έχουμε πάντως συναντήσεις και πλεκτάνες και διάφορα που θα συμβούν, γιατί οι Κατωπαρταλιώτες θα προσπαθήσουν να διαφθείρουν τον Κωνσταντίνο.

Τον είδαμε με τα εσώρουχα στο κρύο. Τι άλλο θα του συμβεί;

Πολλά θα περάσει. Δόξα τω θεώ το κρύο το αποφεύγει, αλλά επειδή ε΄ρχεται καλοκαίρι ανησυχώ μήπως ο σεναριογράφος μας γράψει κάποια σκηνή στην οποία είναι με γούνα ή δεκαεπτά κουβέρτες. Δε το αποκλειω να πάμε στο άλλο άκρο. Όλη η σεκάνς στο δεύτερο επεισόδιο πουν ήμουν έξω από το σπίτι ήταν δύσκολη, γιατί έτυχε να είμαστε στο πιο πολύ κρύο που έκανε φέτος και είχα πυρετό.

Διαβάστε ακόμα:

Μίνως Θεοχάρης: Μικρός ήμουν ερωτευμένος με την Ελένη Φιλίνη