Ηλέκτρα, Παρασκευή 8/5 (19:00, ΕΡΤ1) – Η εξαφάνιση της Νεφέλης έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση σε όλους. Ο Μίμης μαθαίνει πως είναι στην Αθήνα και φεύγει να την ψάξει. Αυτή πληγωμένη και μόνη αναζητά χωρίς επιτυχία δουλειά. Θα τα καταφέρει;
Χωρίς δουλειά είναι και ο Βασίλης με τον Κωνσταντή που αποφασίζουν να μπαρκάρουν. Η Ηλέκτρα με τον Παύλο μένουν μαζί με την μικρή και υποκρίνονται πως όλα είναι καλά, ενώ αυτός την απειλεί ότι θα πάρει την αποκλειστική επιμέλεια του παιδιού.
Η Ηλέκτρα απελπίζεται και ζητά την βοήθεια του Νικήτα. Αυτός παρ’ όλη τη ζήλεια του, λέει πως θα βοηθήσει. Τι θα κάνει όμως τελικά; Σε αντίστοιχο δίλημμα βρίσκεται και ο Μπόγρης. Απ’ τη μία έχει να βοηθήσει τον Νικόλα κι από την άλλη η Κορίνα του ζητά να αναλάβει νομικά τις επιχειρήσεις του πατέρα της. Όλοι είναι χαμένοι.
Μόνο η ζωή του Στέργιου φαίνεται να μπαίνει σε μια σειρά, αφού παίρνει στα χέρια του τις άδειες του γάμου με τη Μάρω. Αλλά και για την Νεφέλη φαίνεται τελικά ένα φως.
Ένας ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου της προσφέρει δουλειά. Θα είναι όμως τα πράγματα όπως τα περιμένει;
Ηλέκτρα, σήμερα στις 19:00 στην ΕΡΤ1.
