Γη της Ελιάς

Γη της Ελιάς: Η Ερωφίλη χάνει το μωρό και κατηγορεί τον Στάθη

Γη της Ελιάς, Τρίτη 31/3 στις 23:00 – Η οικογένεια Ρουσσάκη τρέχει κοντά στην Ερωφίλη που νοσηλεύεται, με το μωρό που κυοφορεί να δίνει μάχη για τη ζωή του. Μπροστά σε όλους, ο Στάθης παραδέχεται ότι έσπρωξε την Ερωφίλη για να τη γλιτώσει από το αυτοκίνητο, όμως πρέπει να εξηγήσει και γιατί ήταν μαζί τη μοιραία στιγμή.

Την ίδια ώρα, ο Νίκος, ο γιατρός, πετυχαίνει ξανά την Αριάδνη στο καφενείο και της κάνει πάλι άκομψο φλερτ. Αυτή τη φορά, όμως, ο Πότης ακούει τα πάντα και τα μεταφέρει στον Κουράκο, ο οποίος εισβάλλει στο ιατρείο και βάζει τέλος στην απαράδεκτη συμπεριφορά τού Νίκου.

Η δίκη της Ασπασίας προχωρά και στο εδώλιο των μαρτύρων ανεβαίνει η Κούλα. Ανάμεσα σε όσα καταθέτει, αποκαλύπτει κάτι που παγώνει το ακροατήριο και κάνει την Ασπασία να κλάψει από ταραχή. Η Ισμήνη χρηματίζει ξανά τη νοσηλεύτρια, αυτή τη φορά, όμως, ο Κωνσταντίνος γίνεται μάρτυρας του σκηνικού.

Αργότερα, η Αριάδνη και ο Κουράκος παίρνουν το μωρό στο σπίτι, αλλά μια απρόσμενη επίσκεψη χαλάει τη στιγμή και προμηνύει νέες συγκρούσεις. Η Ερωφίλη χάνει το μωρό και κατηγορεί τον Στάθη.

Related news