Άγριες Μέλισσες: Το καστ και οι ρόλοι της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Άγριες Μέλισσες

Η δραματική σειρά εποχής έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1...

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, την οποία υπογράφει η Μελίνα Τσαμπάνη, υπό τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό Mytv και τη Σφία Τσιρκά, για τις ανάγκες του σεναρίου (η πλοκή χρονολογείται περίπου τη δεκαετία του ΄50), χτίστηκε ένα ολόκληρο χωριό, ενώ για την κατασκευή των σκηνικών και των κουστουμιών δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, έτσι ώστε να μεταφερθεί πιστά η ατμόσφαιρα της εποχής.

Πρόκειται για μία συγκλονιστική ιστορία τριών αδελφών από τον Θεσσαλικό κάμπο που παλεύουν μόνες τους σε μία ανδροκρατούμενη κοινωνία μετά τον θάνατο του πατέρα τους. Ένας καταναγκαστικός γάμος, ένας βιασμός, ένας φόνος και ένα μεγάλο μυστικό είναι η αρχή της ιστορίας.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑΜΙΡΗ

ΓΙΩΡΓΗΣ ΣΤΑΜΙΡΗΣ  (Γιώργος Μακρής): Ο πατέρας της οικογένειας, ένας πολύ καλός άνθρωπος.

Οι τρεις αδελφές:

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΜΙΡΗ (Μαρία Κίτσου): Ο «βράχος» της οικογένειας. Δυναμική, αυστηρή, δίκαιη. Μετά τον θάνατο του πατέρα της Γιώργη, «θυσιάζεται» και παντρεύεται τον Σέργιο, τον μεγάλο γιο του προύχοντα της περιοχής, για να σωθούν από τη φτώχεια οι δύο αδελφές της.

Μαρία Κίτσου

Ο φόνος του άντρα της έγινε τη νύχτα του γάμου της και θα είναι το μεγάλο και επτασφράγιστο μυστικό των τριών κοριτσιών. Όταν επιστρέφει ο Λάμπρος, ο απαγορευμένος έρωτά της από το παρελθόν, η σχέση τους θα ξαναζωντανέψει.

ΑΣΗΜΙΝΑ ΣΤΑΜΙΡΗ (Έλλη Τρίγγου): Η «μεγάλη καρδιά» της οικογένειας. Ο έρωτάς της για τον αδελφό του Σέργιου, τον Νικηφόρο, θα λειτουργήσει σαν καταλύτης στη ζωή της. η αδελφή της η Ελένη είναι ενάντια σε αυτόν τον έρωτα όμως εκείνη θα κάνει τα πάντα για να τον ζήσει.

Έλλη Τρίγγου

ΔΡΟΣΩ ΣΤΑΜΙΡΗ (Δανάη Μιχαλάκη): Η «πέτρα του σκανδάλου». Η μικρή αδελφή της οικογένειας η οποία γρήγορα θα ανακαλύψει πως η ομορφιά της είναι το διαβατήριό της για να ξεφύγει από τα στενά όρια του χωριού.

Θα έρθει αντιμέτωπη με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της όταν ερωτευτεί έναν άντρα που δεν πρέπει. Η σύγκρουση ανάμεσα στις τρεις αδελφές θα είναι σφοδρή και θα κορυφωθεί όταν κινδυνέψει να αποκαλυφθεί το καλά φυλαγμένο μυστικό τους για τον φόνο του Σέργιου.

ΝΕΣΤΟΡΑΣ ΦΑΝΑΡΙΩΤΗΣ (Γιάννης Φέρτης): Ο προστάτης των τριών αδελφών. Εμπνέει σεβασμό με τη σοβαρότητα και τη σοφία του.

Γιάννης Φέρτης

Ο Νέστορας είναι ο άνθρωπος που όχι μόνο θα σταθεί στο πλάι των κοριτσιών αλλά θα εμπλακεί ενεργά και στις έρευνες για τον φόνο του Σέργιου. Αυτό θα το φέρει σε σύγκρουση με τον Δούκα Σεβαστό. Ο Νέστορας κρύβει μία άγνωστη προσωπική τραγωδία.

ΘΩΜΑΣ ΚΥΠΡΑΙΟΣ (Γιάννης Στάνκογλου): Ο δούρειος ίππος των τριών αδελφών. Είναι ένας 45χρονος ιδιωτικός ερευνητής. Ένα αρσενικό με όλη τη σημασία της λέξης.

Γιάννης Στάνκογλου

Διπρόσωπος, αμοραλιστής, ξέρει να ελίσσεται και να επιβιώνει. Έρχεται για να εξιχνιάσει την υπόθεση δολοφονίας του Σέργιου. Ο ερχομός του θα αλλάξει τα πάντα στη ζωή της Ελένης αλλά και της Μυρσίνης, της μητέρας του Σέργιου.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΟΥΚΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ

ΔΟΥΚΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Λεωνίδας Κακούρης):  Ο φόβος και τρόμος του χωριού. Ο Δούκας είναι ο 55χρονος μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής. Παντρεμένος με τη Μυρσινή, πατέρας τεσσάρων παιδιών: του Σέργιου, του Κωνσταντή, του Νικηφόρου και της Πηνελόπης.

Λεωνίδας Κακούρης

Σκληρός, αδίστακτος, υπέρμετρα φιλόδοξος και βαθιά συντηρητικός. Θέλει από την αρχή να βάλει στο χέρι τα χωράφια των τριών κοριτσιών για να υλοποιήσει τα φιλόδοξα σχέδιά του και δεν διστάζει να φτάσει ακόμα και στο έγκλημα για να πετύχει τον σκοπό του.  Μετά τον θάνατο του γιου του Σέργιου, θα στραφεί με λύσσα εναντίον τους.

ΑΝΕΤ ΡΟΥΣΣΩ (Κάτια Δανδουλάκη): Η μεγάλη αδελφή του Δούκα και του Μιλτιάδη έρχεται από το Παρίσι και ξεχωρίζει από όλουυς τους κατοίκους του χωριού.

Κάτια Δανδουλάκη

Η Ανέτ θα αποτελέσει το κύριο μοχλό για να ξεδιπλωθεί η εξαπάτηση του Δούκα προς τον αδελφό του. Η Ανέτ θα εμπλακεί σε μια ρομαντική, ερωτική σχέση με τον Νέστορα, που θ’ αφήσει εποχή!

ΜΥΡΣΙΝΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Κατέρινα Διδασκάλου): Η αριστοκράτισσα του χωριού η οποία είναι σύζυγος του Δούκα. Έχει μεγάλες βλέψεις για τα παιδιά της και θα μισήσει με πάθος την Ελένη και τις αδελφές της, καθώς πιστεύει πως αυτές ευθύνονται για τον θάνατο του γιου της Σέργιου.

Κατέρινα Διδασκάλου

Για να αποδείξει την ενοχή των κοριτσιών, θα φέρει στο χωριό τον Θωμά Κυπραίο. Η σχέση της μαζί του όμως πρόκειται να κλονίσει συθέμελα τον γάμο της.

ΣΕΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Ανδρέας Κωνσταντίνου): Ο εν δυνάμει διάδοχος του πατέρα του, Δούκα καθώς είναι ο πρωτότοκος.

Ανδρέας Κωνσταντίνου

Τον αναγκάζει ο πατέρας του να παντρευτεί την Ελένη Σταμίρη για να πάρουν στα χέρια τους τα κτήματα των κοριτσιών, ωστόσο έχει ένα τραγικό τέλος.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γιάννης Κουκουράκης): Ο παρείσακτος της οικογένειας. Ο μεσαίος γιος του Δούκα, είναι επιπόλαιος, κακότροπος, ζηλιάρης και του αρέσει να γλεντάει τη ζωή του.

Γιάννης Κουκουράκης

Βρίσκεται στη σκιά του αδελφού του Σέργιου και μετέπειτα του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής έχει μια θυελλώδη ερωτική σχέση με την ιδιοκτήτρια του καφενέ του χωριού, Βιολέτα.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Αναστάσης Ροϊλός): Ο ρομαντικός επαναστάτης. Ο μικρός γιος της οικογένειας των Σεβαστών και ο αγαπημένος γιος της μάνας του Μυρσίνης. Έχει ζήσει στο εξωτερικό, έχει μοντέρνες ιδέες και είναι ο μορφωμένος από το Παρίσι.

Οι όροι που θέτει για την παραμονή του στο πατρικό του είναι δύο: Η διαχείριση της περιουσίας θα γίνεται όπως θέλει αυτός και η οικογένειά του να δεχτεί για γυναίκα του την αδ3ελφή της Ελένης, Ασημίνα.

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Μαρία Πετεβή): Η 20χεονή μικρή κόρη του Δούκα, η οποία είναι η αδυναμία του πατέρα της.

Ζηλεύει παράφορα τις όμορφες αδελφές Σταμίρη. Η Πηνελόπη θα παντρευτεί έναν άντρα που της διαλέγει η μητέρα ης, αλλά κοντά του δεν θα γίνει ποτέ ευτυχισμένη.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Γιώργος Γάλλος): Ο αδελφός του, ο Δούκας, του στέρησε το μερίδιό του στη πατρική περιουσία.

Συνταξιούχος του ελληνικού στρατού, χήρος και πατέρας δύο παιδιών (του Λάμπρου και του Γιάννου). Μια ζωή προσπαθεί να καταπιέσει τον θυμό του για τον αδελφό του.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Δημήτρης Γκοτσόπουλος): Ο μεγάλος γιος του Μιλτιάδη. Ο προοδευτικός και χαμηλών τόνων δάσκαλος που θα ορθώσει το ανάστημά του στον θείο του, Δούκα Σεβαστό.

Δημήτρης Γκοτσόπουλος

Ο Λάμπρος είναι ο μεγάλος έρωτας της Ελένης. Επιστρέφει έπειτα από 10 χρόνια στο χωριό όμως, παντρεμένος με τη Θεοδοσία. Πρόδωσε την Ελένη γιατί οι πατεράδες τους δεν ήθελαν αυτή τη σχέση.

ΓΙΑΝΝΟΣ ΣΕΒΑΣΤΟΣ (Ιωάννης Αθανασόπουλος): Ο μικρός γιος του Μιλιτάδη. Η ψυχική του ασθένεια, που εμφανίστηκε λίγο πριν από την ενηλικίωσή του, είναι ο καημός του πατέρα του και ο δικός του προσωπικός Γολγοθάς.

Θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για τον φόνο του Σέργιου.

ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥ (Χριστίνα Φαμέλη): Η μεγάλη αντίζηλος της Ελένης, η γυναίκα του Λάμπρου. Είναι γεμάτη καλοσύνη και τρυφερότητα, λατρεύει τον Λάμπρο και είναι με όλη τη σημασία της λέξης μια κόρη για τον Μιλτιάδη.

Χριστίνα Φαμέλη

Είναι, προσκολλημένη στις παραδόσεις, φοβάται τις αλλαγές και της ανησυχούν οι επαναστατικές ιδέες του άντρα της.

Πηγή: MYtv