Το σόι σου: «Χαρούλα στη θέση της Χαρούλας»

Το σόι σου

Ποια ηθοποιός κάνει guest απόψε στην σειρά; Δείτε φωτογραφίες!

 

Απρόβλεπτοι, ανατρεπτικοί, εκτός ορίων αλλά εντός γνώριμων ελληνικών οικογενειακών καταστάσεων, οι Τριανταφυλλαίοι και οι Χαμπέοι έρχονται με Το σόι σου έτοιμοι για επεισοδιακές συναντήσεις. Ο Σάββας, η Λυδία, η Αλεξάνδρα, η Χαρούλα, ο Μενέλαος, ο Βαγγέλης, ο Κωνσταντίνος, η Όλγα, ο Διονύσης, ο Μιχάλης, η Μπέλα, ο Άρης, η Αντωνία και η Αλίνα, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00 στρώνουν το οικογενειακό τους τραπέζι, με χορταστικές μερίδες γέλιου με το «Σόι σου».

Τελικά, θα φάνε ή θα φαγωθούν;

Απόψε στις 21:00 το επεισόδιο της σειράς Το σόι σου, «Χαρούλα στη θέση της Χαρούλας» σε σενάριο Γεωργίας Φώτου και σκηνοθεσία Ανδρέα Μορφονιού.

Η υπόθεση…

Η Χαρούλα πιάνεται, η Ματίνα έρχεται. Μετά από ένα άσχημο λουμπάγκο της Χαρούλας, ο Βαγγέλης προθυμοποιείται να της πάρει βοηθό. Η Χαρούλα όμως δεν έχει συνηθίσει άλλη γυναίκα μέσα στο σπίτι και όπως θα αποδειχθεί μάλλον καλά κάνει. Η Ματίνα απ’ τη Μεσσήνη, αποδεικνύεται εξαιρετικά επιδέξια στο νοικοκυριό αλλά και το φλερτ! Και ενώ κατακτά ένα – ένα όλα τα μέλη της οικογένειας, η Χαρούλα μπαίνει σε έναν αγώνα δρόμου πριν κατακτήσει και τον άντρα της. Και όχι τίποτε άλλο, είναι και κουτσή!

Στον ρόλο της Ματίνας, η Νικολέτα Βλαβιανού

tosoisou510616 tosoisou410616 tosoisou310616 tosoisou210616 tosoisou110616