Ζώγια Σεβαστιανού

Ζώγια Σεβαστιανού: «Επενδύουμε συντροφικές και φιλικές σχέσεις στα παιδιά μας, δεν είναι όμως ούτε σύντροφοι μας ούτε φίλοι μας»

Την Ζώγια Σεβαστιανού φιλοξένησε η Αθηναϊς Νέγκα τη νύχτα της Παρασκευής, όταν και προβλήθηκε το νέο επεισόδιο για την εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο πρόγραμμα του Action 24.

Ανάμεσα σε άλλα, δε, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις απαιτήσεις που φέρει ο συνδυασμός της μητρότητας με την καλλιτεχνική διαδρομή αλλά και για όσα δεν της αρέσουν στην… Ελληνίδα μάνα.

Ειδικότερα, η Ζώγια Σεβαστιανού σημείωσε χαρακτηριστικά πως “είναι δύσκολη πίστα ο συνδυασμός της μητρότητας με την επαγγελματική διαδρομή. Δεν είναι εύκολο. Επηρεάζω πολύ τον γιο μου και δεν το θέλω. Στην πραγματικότητα με ανατριχιάζουν λίγο αυτές οι εικόνες των μαμάδων, ειδικά με τους γιους”.

“Γενικά δεν μ’ αρέσει αυτό το πράγμα, ο ομφάλιος λώρος που “πνίγει” τα παιδιά και δεν τα αφήνει λίγο να κάνουν το δικό τους και να πάρουν μια ανάσα. Νομίζω πως αυτό συμβαίνει από προσωπική μας ανασφάλεια και επενδύουμε στα παιδιά μας πράγματα που δεν θα έπρεπε να επενδύουμε”.

“Επενδύουμε , ας πούμε, συντροφικές σχέσεις αλλά δεν είναι σύντροφοι μας τα παιδιά. Επενδύουμε φιλικές σχέσεις, ούτε φίλοι μας είναι. Εννοείται πως δεν θα μου πει αυτά που λέει με τους φίλους του, δεν το θέλω. Είναι δυνατόν; Όχι, άλλος είναι ο ρόλος μου” συμπλήρωσε, ακόμα, η Ζώγια Σεβαστιανού στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Action 24.

Πηγή εικόνας: NDP Photo

Related news