Υποστήριξη Κωστόπουλου σε Βόσσου: «Η Βόσσου έχει απόλυτο δίκιο – Δε τη σέβονται»

Μπηχτή στον Τάκη Ζαχαράτο...

Το ξέσπασμα της Σοφίας Βόσσου μιλώντας χτες στη Χριστίνα Λαμπίρη για την κριτική επιτροπή του YFSF σχολίασανν στο Πρωινό mou, με τον Πέτρο Κωστόπουλο να παίρνει σαφή θέση υπέρ της τραγουδίσριας:

«Πιστεύω ότι η Βόσσου έχει απόλυτο δίκιο. Δε τη σέβονται από τη στιγμή που είναι πέντε κλάσεις και παραπάνω από τον δεύτερο ως καλλιτεχνική προσωπικότητα. Η Βόσσου τραγούδησε Κάλλας τις λένε τα καλυτερότερα και έμοιαζε με τη μύτη. Ήταν πολύ καλό. Παίρνει μια συγκεκριμένη κριτική και μετά πάρ' τη κάτω στη βαθμολογία. Η Βόσσου περίμενα κι εγώ να έχει μια διαφορετική αντιμετώπιση, ο καθένας ο οποίος καλείται καλύπτει έναν διαφορετικό χώρο. Δε μπορούμε να συγκρίνουμε νέα παιδιά, τον Πλασκασοβίτη, ακόμα και τη Μαγγίρα που δεν έχουν μια ιστορία στον δικό τους το χώρο. Θα μου πεις υπάρχει δημοκρατία, αλλά ήταν πολύ καλύτερη ορισμένες φορές από άλλους. Είπε κάτι για την κριτική επιτροπή, πιστεύω ότι ο φίλος μου ο Τάκης, ο αγαπημένος μου ο Τακούλης  μιλάει σαν πρύτανης των τεχνών και για αυτό έχω ένα doubt, πόσο είναι πρύτανης των τεχνών, μια αμφιβολία, γιατί ο Τάκης κάνει αυτό που κάνει, μην τρελαθούμε κι απο πάνω»

«Αυτή τραγούδησε και ήξερε να τραγουδάει, οι άλλοι τραγούδησαν και κουκουρούκου. Για εμένα η Βόσσου έκανε λάθος που πήγε. Και ο Ελευθερίου έκανε λάθος»

Δείτε όσα ειπώθηκαν: