Χρυσηίδα Γκαγκούτη

Χρυσηίδα Γκαγκούτη: «Οι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με τα κιλά μου, η κακία είναι ανίκητη»

Η Χρυσηίδα Γκαγκούτη, η “γκουρού του έρωτα”, μίλησε αποκλειστικά στο «Buongiorno» και στον Χρήστο Λυσσέα. Η τραγουδίστρια που έγινε viral με την τελευταία της εμφάνιση ως γοργόνα αναφέρθηκε στα σχόλια που γράφουν για εκείνη.

«Με αποκαλούν γκουρού του έρωτα, επειδή ντύθηκα γκουρού και είπα τα παράπονα μου για τις εφαρμογές γνωριμιών», είπε αρχικά η Χρυσηίδα Γκαγκούτη προσθέτοντας τη συμβουλή: «Μη βγαίνετε ραντεβού. Γνωρίστε ανθρώπους, κάντε μεγάλες παρέες κάνοντας φλερτ. Εγώ με τον σύντροφό μου δεν έχω βγει ποτέ ραντεβού. Γνωριστήκαμε στη συναυλία μου».

Στη συνέχεια, η  Χρυσηίδα Γκαγκούτη είπε: «Ποιος άνθρωπος δεν έχει κόμπλεξ, εμένα η δική μου άμυνα είναι σε χιούμορ. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί ντρεπόμαστε. Οι άνθρωποι ασχολούνται μόνο με τα κιλά μου, δεν έχουν να πουν κάτι άλλο. Ένα σχόλιο που με ενόχλησε αναφερόταν στο πώς με διαπαιδαγώγησε η μαμά μου και έγινε plus size. Είμαι από μονογονεϊκή οικογένεια. Με έχει μεγαλώσει η μητέρα μου. Η κακία, η ανασφάλεια και η θλίψη των ανθρώπων είναι ανίκητη». 

Related news