Στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη, με αφορμή την εμφάνισή της στην Πάτρα για τον φετινό μαραθώνιο Pink the city, τον οποίο παρουσίασε για 9η χρονιά.
«Όταν γέννησε η Μαρίσσα δεν ήμουν κοντά της, ήρθα δέκα μέρες μετά γιατί έπρεπε να πάρω άδεια, τότε είχαμε τον κύριο Χαρδαλιά που μας έκανε τις καθημερινές ενημερώσεις και έψαχνα να βρω το τηλέφωνό του και για… γιαγιά έβγαινε άδεια! Η γέννηση του Διονύση έγινε σε live μετάδοση τηλεφωνική. Με έπαιρνε ο Νίκος κάθε δέκα λεπτά», ανέφερε η Χριστίνα Λαμπίρη.
Για τον χρόνο που περνά με την οικογένεια της κόρης της, η Χριστίνα Λαμπίρη είπε: «Όταν έρχομαι στην Πάτρα μένω στο ξενοδοχείο, δεν μένω ποτέ στην κόρη μου. Είναι ο ιδιωτικός της χώρος. Πάω, τους απολαμβάνω μέχρι αργά και μετά ο καθένας στο σπίτι του. Δεν έχω χειρότερο από το να έχεις μια πεθερά μέσα στο σπίτι. Και που συζητάνε τα παιδιά, εγώ πάω στο μπαλκόνι, δεν θέλω να ακούω, ούτε να συμμετέχω».
