Zappit

Ξεπέρασαν το ένα εκατομμύριο οι συνδρομητές στο νέο κανάλι της OPRAH

Διαβάστε: Τι ετοιμάζει η διάσημη παρουσιάστρια στο δικό της κανάλι και γιατί αντιδρούν οι οπαδοί της

Η εκπομπής της «The Oprah Winfrey Show» τελειώνει μετά από 25 χρόνια τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η Oprah αξιοποιεί τα παρασκήνια της τελευταίας της σεζόν και τα προβάλλει στο δικό της κανάλι, σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις. Όπως γράφει η Μαρία Αδαμίδου στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ, στο πλευρό της Winfrey είναι γνωστά ονόματα όπως ο δρ Φιλ, η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον και η τραγουδίστρια της κάντρι, Σάνια Τουέιν.

Το OWN ανήκει κατά το ήμισυ στην εταιρεία παραγωγής της Οπρα, τη Harpo Productions, και τη Discovery Communications, που παραχώρησε στο νέο κανάλι τη συχνότητα του Discovery Health, το οποίο και ενσωματώνεται στο καινούργιο πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής η 56χρονη παρουσιάστρια και νυν καναλάρχης έχει επιλέξει 15 προγράμματα με δημοφιλείς παρουσιαστές, οι περισσότεροι από τους οποίους έγιναν διάσημοι μέσα από την εκπομπή της. Η ίδια η Οπρα έχει αναλάβει τη διοίκηση του καναλιού και θα έχει συστηματική παρουσία δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα με μια εκπομπή που θα ονομάζεται «Το επόμενο κεφάλαιο της Οπρα». Ταυτόχρονα κάνει κάστινγκ, μέσα από ένα σόου που θα αναδείξει τον επόμενο τηλεοπτικό αστέρα.

Ωστόσο, υπάρχουν αντιδράσεις, ακόμα και από τους οπαδούς της, επειδή το OWN συμπεριλαμβάνεται σε ένα από τα πιο ακριβά πακέτα καλωδιακής τηλεόρασης στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τα χαμηλότερα οικονομικά στρώματα, που αποτελούν και τον πυρήνα των θαυμαστών της, να μην έχουν πρόσβαση.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ