Χάρης Ρώμας

Χάρης Ρώμας: «Θέλουν να εκμεταλλευτούν τους συνανθρώπους τους και οι ΜΚΟ έχουν αποδειχθεί μια καλή ευκαιρία»

Δηλώσεις στην εκπομπή «Πρώτος καφές με τη Ζήνα» και τον Ηλία Σκουλά παραχώρησαν ο Χάρης Ρώμας και ο Μάνος Ιωάννου, οι οποίοι κλήθηκαν να σχολιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις με τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά».

«Ακούω ΜΚΟ και κάνω… Αυτή είναι η δική μου άποψη και ήταν από πριν, όταν ήμουν αντιπεριφερειάρχης», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν μπορείς και δεν πρέπει να στοχοποιείς και οργανώσεις ή συλλόγους που έχουν επιφέρει έργο, αλλά έχουν δει τόσα πολλά τα μάτια μου και πιστεύω τόσο πολύ ότι οι άνθρωποι ψάχνουν να βρουν ευκαιρία για να εκμεταλλευτούν τους συνανθρώπους τους. Και οι ΜΚΟ έχουν αποδειχθεί μια καλή ευκαιρία. Γι’ αυτό φυλάω τα ρούχα μου πραγματικά».

Ο Μάνος Ιωάννου ανέφερε από την πλευρά του: «Βλέπω ειδήσεις κάθε βράδυ και βλέπω ότι το ένα είναι πιο τραγικό από το άλλο. Μα έτσι κι αλλιώς ήταν πάντα διστακτικός ο κόσμος με όλα αυτά νομίζω. Πάντα είχε ένα δισταγμό. Αλλά νομίζω τώρα θα είναι πιο υποψιασμένος και θα προσέχει περισσότερο».

Related news