«Βόμβα» για Μενεγάκη: Επιστρέφει ο Λάτσιος στον Alpha;

Χαμός στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια τα τελευταία 24ωρα! Επιστρέφει ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha, στο κανάλι που είναι βασίλισσα η Ελένη Μενεγάκη;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Αλέξανδρου Γεωργουλόπουλου και Αρη Δρόσου για την εφημερίδα Freddo, ο Γιάννης Λάτσιος δέχθηκε και συζητά σημαντική πρόταση συνεργασίας με τον Alpha ενόψη του σχεδιασμού της νέας τηλεοπτικής σεζόν που θα αρχίσει αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας του διαγωνισμού αδειοδότησης των καναλιών. Στο ίδιο κανάλι όχι μόνο παραμένει αλλά και ανανέωσε σε συμβόλαιο-μαμούθ διάρκειας τεσσάρων ετών η Eλένη Mενεγάκη, με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού ρεπορτάζ να θέλουν να αναλαμβάνει ακόμη και χρέη σύμβουλου προγράμματος στο νέο σχεδιασμό. Δηλαδή, το πρώην ζευγάρι στη ζωή θα ενωθεί στην καριέρα με κοινό σκοπό την ενδυνάμωση του τηλεοπτικού προγράμματος του Alpha!

Η είδηση για την πρόταση που δέχθηκε ο ισχυρός τηλεοπτικός παράγοντας από τον Alpha, άρχισε να κυκλοφορεί δειλά δειλά σε στενό δημοσιογραφικό κύκλο στις αρχές της εβδομάδας. Μοναδικό «αγκάθι» για να προχωρήσουν οι συζητήσεις ανάμεσα στο κανάλι και τον Γιάννη Λάτσιο, φέρεται να ήταν η …Ελένη Μενεγάκη όχι όμως ηθελημένα. Οι επικεφαλής του σταθμού απλώς δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση την υπ αριθμόν ένα παρουσιάστρια του καναλιού τους τη στιγμή μάλιστα που με το νέο της συμβόλαιο την έχουν αναβαθμίσει. Έτσι, οι πληροφορίες της Freddo λένε ότι για την πρόταση συνεργασίας του Λάτσιου με το κανάλι, πρώτα ενημερώθηκε η… πρώην σύζυγός του. Κι από τη στιγμή που οι συζητήσεις προχωρούν, εύκολα εξάγεται το συμπέρασμα ότι η παρουσιάστρια δεν έφερε αντιρρήσεις στην πρόθεση του σταθμού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα στο «Πρωινούλι, όμως, η Ελένη Μενεγάκη ενημερώθηκε πρόσφατα για την επαφή του καναλιού με τον Γιάννη Λάτσιο και μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «έχει χάσει τον ύπνο της».

Μέχρι στιγμής πάντως, επισήμως, ο Alpha δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ που θέλουν τον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη να «συγκατοικούν» κάτω από την ίδια επαγγελματική στέγη.