Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Μουρμούρα – «Τότε προβληματιστήκαμε και το κανάλι και εγώ»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

Τι αποκάλυψε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης για το "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα";

Τετ α τετ με τον Τάκη Χατζή βρέθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, τη νύχτα της Τετάρτης, στην εκπομπή Direct του Alpha. Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του σίριαλ, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μίλησε μέσα σε όλα για το επιτυχημένο σίριαλ καθώς και την αποχώρηση της πρώτης του παρτενέρ, Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης τόνισε πως «στην αρχή ήταν η Δάφνη Λαμπρόγιαννη στη σειρά. Όταν έφυγε η Δάφνη πραγματικά προβληματιστήκαμε και εγώ αλλά και το κανάλι αλλά και η παραγωγή ποια θα την αντικαταστήσει γιατί μετά από πέντε χρόνια είχαμε δέσει πάρα πολύ».

«Ευτυχώς, όμως, από το πρώτο δοκιμαστικό με την Κλέλια Ρένεση, η χημεία μας ταυτίστηκε. Πραγματικά είχαμε κοινούς υποκριτικούς κώδικες και το δείξαμε» πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός. «Έφτιαξαν οι σεναριογράφοι μας έναν χαρακτήρα τελείως κόντρα από την προηγούμενη γυναίκα. Και το μαγικό που συνέβη, επειδή η Κλέλια είναι μια πάρα πολύ όμορφη γυναίκα, έπεσε στον έρωτα μου στην αρχή και δεν την ήθελα. Πανέξυπνο το βρήκα αυτό».

Σαφής όπως πάντα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στο Direct…