Βίκυ Σταυροπούλου

Βίκυ Σταυροπούλου: Άναυδη στον αέρα του Mega με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη – «Βγήκε και είπε τέτοιο πράγμα στο Happy Day;»

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» ήταν σήμερα στην πρεμιέρα η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εγκυμονούσα πλέον, Δανάη Μπάρκα.

«Δεν είμαι άνθρωπος που δίνει συμβουλές. Τα παιδιά, σε όλες τις ηλικίες, κάνουν αυτό που βλέπουν και καταλαβαίνουν και πολύ περισσότερο απ’ τον καθένα. Οι συμβουλές είναι άχρηστες», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Νιώθω πολύ χαρούμενη γιατί είναι η Δανάη χαρούμενη. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Νιώθω χαρούμενη! Το πώς μου ανακοίνωσε η Δανάη την εγκυμοσύνη, δεν θα το μάθετε ποτέ, διότι αυτό είναι μια τόσο δική μας στιγμή που δεν είναι για να την μοιραστούμε».

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε: «Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης το πρωί στο Happy Day είπε ότι εκείνος ήταν πάρα πολύ ψύχραιμος στην είδηση της εγκυμοσύνης, εσύ δεν ήσουν».

Η Βίκυ Σταυροπούλου απάντησε: «Βγήκε ο Χρήστος και είπε τέτοιο πράγμα στο Happy Day; Θα με κάψει αυτός! Τα εν οίκω μη εν δήμω. Είμαι χαρούμενη, εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Related news