Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για κάτι που δεν έχει μέλλον»

Βίκυ Χατζηβασιλείου

"Δεν δεσμεύομαι με το OPEN, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ", αποκαλύπτει η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωσή της πως σταματά η εκπομπή Γράμμα για σένα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε στο καλεσμένη στο Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά είχε πολλά να ρωτήσει σχετικά με το θέμα και η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε αρκετές αφοπλιστικά ειλικρινείς απαντήσεις να δώσει.

«Ήταν μια αναγκαστική διαδρομή με όλες αυτές τις εξελίξεις. Τα είχα πει και είχα ζητήσει μια άλλη δομή στην εκπομπή, όμως το κανάλι ήθελε τα συγκεκριμένα. Εγώ από την αρχή ήθελα να κάνω μια πιο χαρούμενη εκδοχή. Δεν φτάνει, άλλωστε, αυτό που έκανα όλα τα χρόνια; Ήρθε το σύμπαν και μου σήκωσε πλακάτ. Τι άλλο να μου πει; Ούτε γι’ αστείο δεν συζητάω να κάνω το γράμμα σε άλλο κανάλι.

Δεν έχει νόημα να συζητήσουμε για κάτι που δεν έχει μέλλον, δεν θα κάνω κάτι τέτοιο. Δεν δεσμεύομαι με το OPEN, είναι έτσι το συμβόλαιο που ούτε αυτοί δεσμεύονται ούτε εγώ. Σίγουρα θα ήθελα να κάνω μια infotainment εκπομπή, νομίζω είναι το επόμενο βήμα», εξομολογήθηκε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Έμεινα στο Πάμε Πακέτο τόσα χρόνια γιατί το Πάμε Πακέτο είχε απόλυτη επιτυχία. Δεν αφήνεις κάτι τόσο επιτυχημένο. Ακόμα και η τελευταία χρονιά στον Alpha, ήταν η καλύτερή μας χρονιά. Δεν είναι ότι άφησα το κόνσεπτ γιατί δεν πήγαινε καλά. Αλλά κάποτε πρέπει να κλείνουν οι κύκλοι», τόνισε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και για τα μελλοντικά της τηλεοπτικά σχέδια αρκέστηκε να πει τα εξής:

«Έχω κάτι στο μυαλό μου πολύ συγκεκριμένο, με πολύ θετικό πρόσημο. Έχω κάνει ήπιες κουβέντες με δύο ανθρώπους, δεν μπορώ να πω τώρα κανάλι».