Η Μαρία Μπεκατώρου ομολογεί πως «κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω»

Μαρία Μπεκατώρου

"Δεν ασχολούμαι καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής..."

Σε βραδινή της έξοδο συνέλαβε η κάμερα του Happy Day την Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μίλησε, μέσα σε όλα, για το νέο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» που έρχεται στα μέσα του επόμενου μήνα αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης για την επιλογή να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή.

«Δυστυχώς η Μιμή Ντενίση δεν μπορεί να είναι γιατί το κανάλι αποφάσισε να παραμείνει ίδια μέρα εγγραφής, η Τετάρτη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου. «Με στεναχωρεί γιατί πέρασα φανταστικά μαζί της και γνώρισα έναν υπέροχο άνθρωπο».

«Θα είναι μαζί μας η Μίρκα Παπακωνσταντίνου που την έχω γνωρίσει λίγο αλλά μου αρέσει πολύ» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Still Standing.

Όσον αφορά την απόφαση του ηθοποιού και ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του «Your Face Sounds Familiar», η Μαρία Μπεκατώρου ήταν ευγενικά φειδωλή. «Δεν ασχολούμαι γενικά καθόλου με το εσωτερικό κομμάτι της παραγωγής,  εγώ κάνω αυτά που μου ανακοινώνουν να κάνω».

«Τι να πω εγώ σε αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι…» συμπλήρωσε λιτά η παρουσιάστρια.

Σίγουρα αναμένουμε με ενδιαφέρον και δηλώσεις του ίδιου του Αλέξη Γεωργούλη!