Zappit

Η Μαρία Μπεκατώρου εξηγεί πως είναι προβληματισμένη με τον κορονοϊό

"Οφείλουμε να μείνουμε σπίτι γιατί το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειες μας, στους συνανθρώπους μας και στη χώρα μας"

Την Μαρία Μπεκατώρου φιλοξένησε μέσω skype, το βράδυ της Παρασκευής, ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια των YFSF και Still Standing μίλησε για τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι εξαιτίας της έξαρσης του κορονοϊού στη χώρα μας και υποστήρικε το «μένουμε σπίτι».

«Είμαι αισιόδοξη αλλά και προβληματισμένη. Δεν πετάω στα σύννεφα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου προσθέτοντας πως «το μήνυμα μου είναι να μείνουμε σπίτι! Αυτό που λέμε είναι πάρα πολύ ουσιαστικό και το φωνάζουμε όλοι εμείς οι άνθρωποι που μπορεί να έχουμε μια μεγαλύτερη επιρροή σε περισσότερο κόσμο. Θα μείνουμε σπίτι γιατί πρέπει να μείνουμε σπίτι! Οφείλουμε να μείνουμε σπίτι γιατί το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειες μας, στους συνανθρώπους μας και στη χώρα μας».

«Αν μείνουμε στο σπίτι, θα φύγουμε πιο γρήγορα από όλο αυτό. Θα γίνουμε πιο γρήγορα καλά. Αυτό που περνάμε είναι μια δοκιμασία και εγώ του έχω δώσει και μια άλλη διάσταση, κοινωνική. Είναι μια διαδικασία στην οποία δοκιμάζονται οι σχέσεις και ουσιαστικά πράγματα μέσα από αυτό. Μάλλον ξαναγνωριζόμαστε μέσα από αυτό και μαθαίνουμε νέα πράγματα» πρόσθεσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Μια εξομολόγηση καρδιάς από την Μαρία Μπεκατώρου εν μέσω κορονοϊού…