Για ποιο λόγο η Μαρία Κορινθίου έχει χάσει πολλές δουλειές στο θέατρο;

Μαρία Κορινθίου

"Ξέρω πριν ανακοινωθεί, πριν μαθευτεί οτιδήποτε ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο"

Συνέντευξη στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα παραχώρησε η Μαρία Κορινθίου, με αφορμή τον μονόλογο «Τζόρνταν» που παρουσιάζει στο θέατρο Alhambra. Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στα πισώπλατα μαχαιρώματα που έχει δεχθεί στον θεατρικό χώρο αυτά τα χρόνια.

«Μου έχει τύχει, όπως σε πολλούς. Συνήθως συμβαίνει στις περισσότερες δουλειές μου να πάρει κάποιος και να πει «γιατί την Μαρία, όχι την Κορινθίου». Σε κάθε δουλειά» ανέφερε χαρακτηριστικά η κούκλα πρωταγωνίστρια.

«Ξέρω πριν ανακοινωθεί, πριν μαθευτεί οτιδήποτε ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο» πρόσθεσε η Μαρία Κορινθίου. «Παρόλα αυτά δεν θα κόψω ποτέ δουλειά, εγώ προσωπικά, σε κανέναν. Ποτέ, ποτέ, ποτέ. Πολλές φορές με έχουν πάρει να με ρωτήσουν γνώμη για κάποιον και, ενώ ξέρω πως μπορεί για παράδειγμα να με έχει σχολιάσει άσχημα, δεν θα πάρω θέση πάνω σε αυτό το κομμάτι» συμπλήρωσε.

«Έχω χάσει έτσι δουλειά και στο θέατρο και στην τηλεόραση για αυτό το λόγο» σημείωσε η όμορφη ηθοποιός. Όσον αφορά τις προτάσεις που κατά καιρούς δέχεται για παρουσίαση εκπομπής, η Μαρία Κορινθίου επιλέγει να απαντά λιτά πως «είναι ηθοποιός».

«Μου έχουν γίνει τρεις, τέσσερις, πέντε φορές καλές προτάσεις για παρουσίαση και έχω πει κάθε φορά όχι πολύ συνειδητά» κατέληξε η Μαρία Κορινθίου.