Έτσι θα “εξαφανιστεί” ο Μελέτης από τις Άγριες Μέλισσες

Γιώργος Γεροντιδάκης

"Φαίνεται κανονικότατα που είμαι. Απλά, πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, είναι λίγο σκληρά για μένα, πληρώνω και το τίμημα της πράξης μου".

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες, ο χαρακτήρας που ενώ έχει διαπράξει δολοφονίες, μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει λόγο για τις πράξεις του. Μήπως, όμως ήρθε η ώρα να πληρώσει;

Μιλώντας στην εκπομπή Ευτυχείτε για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες που τον αφορούν, ο Γιώργος Γεροντιδάκης είπε: “Δεν εξαφανίζομαι, φαίνεται κανονικότατα που είμαι. Απλά, πλέον, τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο, είναι λίγο σκληρά για μένα, πληρώνω και το τίμημα της πράξης μου. Η εξαφάνισή μου θα διαρκέσει”.

Σύμφωνα με τα spoiler για τις Άγριες Μέλισσες, η Ανέτ είναι αποφασισμένη να ψάξει για το χαμένο παιδί της με τη βοήθεια του Νέστορα. Ο ταξίαρχος υπόσχεται να την βοηθήσει και αρχίζει αμέσως τις έρευνες. Έτσι, λίγο αργότερα, η Ανέτ πληροφορείται από τον Νέστορα τι απέγινε ο γιος της. Την ίδια στιγμή ο Κλεομένης κάνει μια λανθασμένη κίνηση και ο Μελέτης αντιλαμβάνεται ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις του. Ο Μελέτης ανακαλύπτει μία σκοτεινή πλευρά του Κλεομένη κι εκείνος τον εκβιάζει για να μην αποκαλυφθεί.

Από την άλλη, ο Δούκας αντιλαμβάνεται το έντονο ενδιαφέρον του Μελέτη προς την κόρη του και υποψιάζεται ότι ο Μελέτης βλέπει ερωτικά την Πηνελόπη. Μάλιστα, όταν ο Δούκας μαθαίνει πως ο γαμπρός του και ο Μελέτης καβγάδισαν, προσπαθεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο τσακώθηκαν και οι αποκαλύψεις τον συγκλονίζουν.

Ο Δούκας βλέπει στον στάβλο την Πηνελόπη να είναι μαζί με τον Μελέτη και επιβεβαιώνονται οι υποψίες του. Ο Δούκας αποφασίζει να μην αφήσει ατιμώρητο τον Μελέτη και τον εκδικείται με έναν ιδιαίτερα σκληρό τρόπο. Λίγες ώρες μετά, ο Κωνσταντής και η Πηνελόπη αναστατώνονται καθώς αντιλαμβάνονται πως ο Μελέτης έχει εξαφανιστεί χωρίς να δώσει σημεία ζωής σε κανέναν.