Χάρης Βαρθακούρης: Επική αντίδραση όταν μπέρδεψαν τραγούδι του με επιτυχία του Ιακωβίδη!

Χάρης Βαρθακούρης

"Γέμισε η γαμ...ζωή μου βράδια αξημέρωτα, είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών!"

Στην κάμερα του «Ευτυχείτε» μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης και μια ερώτηση ήταν ικανή να τον κάνει έξω φρενών! Γιατί, αλήθεια, ο γνωστός τραγουδιστής «τα ‘πήρε» με τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Ντάφλο όταν εκείνος τον ρώτησε για την επιτυχία με την οποία κατορθώνει να ξεσηκώνει τον κόσμο στα μαγαζιά που εμφανίζεται;

«Εδώ και δυο χρόνια, τα Βράδια Αξημέρωτα» απάντησε αμέσως ο Χάρης Βαρθακούρης με την σημείωση, όμως, του δημοσιογράφου να τον κάνει έξαλλο! «Ο Ιακωβίδης δεν το λέει;» αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος του OPEN.

«Σταματάω τη συνέντευξη! Σου το ορκίζομαι, σταματάω τη συνέντευξη! Σου το ορκίζομαι, σταματάω τη συνέντευξη!» αντέδρασε απευθείας ο τραγουδιστής με έντονη εκφραστικότητα. «Μαλ… τι είπες τώρα; Ιακωβίδης που είναι το χειρότερο μου; Γέμισε η γαμ…ζωή μου βράδια αξημέρωτα, είναι δικό μου τραγούδι 18 ετών! Πω πω! Μούντζα που μου ‘δωσες αν ήξερες τι είπες τώρα! Μα τω Θεώ! Είναι ότι χειρότερο θα μπορούσες να μου πεις! Σου το ορκίζομαι»!

«Θα σου πω το εξής» συνέχισε ο Χάρης Βαρθακούρης προς τον δημοσιογράφο, «έχει ανέβει η θερμοκρασία μου τώρα. Δηλαδή αν πιάσεις τώρα τα αυτιά μου καίνε! Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπα αυτό τον τίτλο και και η απάντηση σου ήταν αυτή. Αλήθεια δεν μπορώ να το πιστέψω»!

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος ακούει αυτές τις δυο λέξεις και τις συσχετίζει έτσι. Μα τω Θεώ δεν μπορώ! Θεωρώ ότι κάτι δεν πάει καλά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Χάρης Βαρθακούρης.

Αξίζει, όμως, να σημειωθεί πως μόνο παράλογη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η απορία μιας και η επιτυχία με τον ίδιο τίτλο από τον Πέτρο Ιακωβίδη, «Βράδια Αξημέρωτα» σε στίχους και μουσική του ίδιου, έχει αγαπηθεί θερμά τόσο από το κοινό όσο και από τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς σημειώνοντας περισσότερα από τρεισήμισι εκατομμύρια θεάσεις στο επίσημο κανάλι του τραγουδιστή στο Youtube.